Comunicat FMR: In atentia organizatorilor de campionate locale

Comunicat din data de 15.08.2018

Catre organizatorii campionatelor locale
 
1. La inscrierea in competitie, inainte de inceperea fiecarui sezon, organizatorii locali sunt obligati sa solicite fiecarei echipe, completarea modelul unic al Tabelului nominal de inscriere dupa modelul transmis de FMR. Fiecare campionat va intocmi un dosar cu toate Tabelele nominale (pentru fiecare echipa participanta in competitia locala) si va transmite o copie si catre FMR in vederea centralizarii tuturor acestor date de catre Directiile Regionale si ulterior la Secretariatul General al FMR. 
 
2.  Va anuntam ca data limita comunicata pentru transmiterea calendarului competitional 2018-2019 (ligi, divizii, numar echipe, perioada de transfer, numar de etape, pauza competitionala, sistemul competitional, cupa locala sau alte comeptitii) este 15 octombrie.
 
3.  Inregistrarea diviziilor, ligilor, jucatorilor si a echipelor pe site-ul FMR este OBLIGATORIE pana in data de 15 octombrie 2018. Jucatorii care nu sunt inregistrati pe site si nu au nr. de legitimare emis de FMR, NU VOR AVEA DREPT DE JOC, si implicit nu vor putea fi trecuti pe Raportul de arbitraj. In mod obligatoriu, toti jucatorii trebuie sa fie inregitrati pe site-ul FMR, www.campionateminifotbal.ro cu CNP-ul!
 
4. Organizatorii locali au obligatia de a instiinta si a semna cu jucatorii participanti Nota de informare privind prelucrarea datelor cu caracter personal. 
 
5. Organizatorii locali au obligatia de a achita cotizatia anuala in valoare de 30 lei/echipa pana pe data de 30 noiembrie. In cazul campionatelor, care au mai putin de 16 echipe in campionat cotizatia anuala va fi de 500 de lei. Campionatele care nu incep in acest an sezonul, vor achita cotizatia cel tarziu pana pe data de 1 martie a anului urmator. In acest caz organizatorii au obligatia de a anunta Federatia cu privire la data de incepere a noului sezon.
 
5.  FMR a stabilit prin decizia 103 din 09.02.2017 perioadele de transfer pentru Campionatele locale. Dupa data de 1 aprilie 2019, nu se mai accepta transferuri de jucatori si nici legitimari noi de jucatori, cu drept de joc pentru echipele participante in competitiile nationale. Dupa acesta data se vor putea inregistra jucatori pe site, dar care vor avea drept de joc doar in competitiile locale.
 
6. Incepand cu acest sezon competitional, doar campionatele care vor organiza un sistem competitional de minim 22 de etape/ sezon in prima Liga/ Divizie vor putea inregistra echipa/echipe pentru campionatul regional. 
 
7. Datele de desfasurare ale Competitiilor nationale din 2019: Campionatele Regionale, Cupa Romaniei, Campionatul National, Campionatul National al Firmelelor si Institutiilor si Campionatul National Old Boys, se vor anunta ulterior. 
 
8. Toate Campionatele locale vor anunta castigatoarea (campioana), locul doi (dupa caz), pana in data de 2 iunie 2019. Pentru celelalte competitii, data limita pentru anuntarea echipelor participante va fi comunicata dupa stabilirea calendarului competitional national 2019. Calendarul competitional si locatiile vor fi anuntate cel tarziu in luna ianuarie 2019.
 
 
Takacs Attila - Secretar general FMR
 

Partenerii Federatiei de Minifotbal din Romania

TOP