Comunicat FMR | Licente de participare pentru EMF Business Cup

Comunicat, EMF Business Cup 2020

 
In vederea participarii echipelor din Romania la EMF Business Cup din perioada 13-17 mai 2020, organizat în Antalya, Turcia, respectând comunicatul și deciziile emise de FMR in materie, respectiv în baza rezultatelor obtinute de echipele participante la CNFI 2019, CEX anunta urmatoarele:
 
1. Pentru acest an, Federatia de Minifotbal din Romania va beneficia de cinci licente la EMF Business Cup 2020. Licentele se acorda doar pentru anul competitional in curs.
 
2. Federația de Minifotbal a trimis, pe data de 12.11.2019, înștiințări echipelor enumerate mai jos in vederea acordarii licentei de participare. Termenul de raspuns a fost pana pe data de 10 ianuarie 2020:
 
a) Fenix Play Piatra Neamț, Valeo Timisoara, Netrom Craiova, Star Assembly Alba Iulia, Dedeman Oradea, Coriolan Bacau, Albalact Alba Iulia, Gemina Cluj și Tenaris Silcotub Zalu.
 
3. Pana pe data de 10 ianuarie 2020, Federația a mai primit o solicitare de participare din partea echipei: Florea Grup Alba Iulia
 
4. Dupa transmiterea informatiilor de catre Federatie, urmatoarele echipe au renuntat la participare: Star Assembly Alba Iulia, Dedeman Oradea, Coriolan Bacau și Albalact Alba Iulia
 
5. Echipa Florea Grup Alba Iulia nu s-a incadrat in cerintele de participare conform deciziei Cex.
 
6. Asfel CEx aproba dreptul de a achizitiona licenta de participare urmatoarelor echipe:
 
- licenta 1 - Fenix Play Piatra Neamț
 
- licenta 2 – Valeo Timisoara
 
- licenta 3 – Netrom Craiova
 
- licenta 4 – Gemina Cluj
 
- licenta 5 – Tenaris Silcotub Zalau
 
7. In situatia in care, o echipa beneficiara a Licentei de participare, conform drepturilor mentionate mai sus, se va afla in imposibilitatea de a participa la EMF Business Cup 2020, FMR va atribui Licenta altei echipe, dupa urmatoarele criterii:
 
 - echipelor care au realizat performante la nivel national pe criteriul sportiv in anul 2019 si care se incadreaza in Regulamentul de participare.
 
 - echipelor care au colaborat cu Federatia la diverse actiuni (turnee, echipa nationala, jucatori la echipa nationala, etc.)
 
 - echipelor care au participat la competitii nationale organizate de Federatie in anul 2019 - echipelor care au reusit performante sportive in editiile precedente de Business Cup 2019
 
 - echipelor care au avut un comportament in spiritul valorilor si a principiilor Federatiei
 
 - echipelor care fac dovada bugetului stabilit in prezentare si care se incadreaza in cerintele stabilite de EMF si FMR.
 
- altor echipe, care si-au manifestat interesul de a participa si se incadreaza in cerintele EMF si FMR
 
 
 
Takacs Attila
Secretar General 
Federatia de Minifotbal din Romania

Partenerii Federatiei de Minifotbal din Romania

TOP