Comunicat: Informații Campionatul Național al Firmelor și Instituțiilor

COMUNICAT: Campionatul National al Firmelor si Institutiilor 2019
Data: 22.04.2019

 
     In vederea organizarii in conditii cat mai bune si eficiente a Campionatului National al Firmelor si Institutiilor la minifotbal (ed. a V - a), competitie organizata de Federatia de Minifotbal din Romania, in perioada 14-16 iunie 2019, la Piatra Neamt, va transmitem urmatoarele:
 
1.  In functie de numarul echipelor inscrise pentru a participa la competitie, in data de 06.06.2019, va vom prezenta informatiile legate de tragerea la sorti si de programul competitional.

2. Organizatorii au obligatia de a anunta participarea echipelor la CNFI, pana in data de 20 mai 2019.
 
3. FMR le va considera ca si participante la CNFI, doar pe acele echipe pentru care a fost achitata taxa de participare, pana in data de 30 mai.

4. Comunicarea de catre organizatori a numelui echipei / echipelor participante la CNFI, se va face pana cel tarziu in data de 05 iunie (transmise prin email la adresa  fmrcompetitii@gmail.com

5. Fiecare campionat  local are dreptul  de a inscrie la CNFI una sau mai  multe echipe, acestea  fiind desemnate conform regulamentului intern.
 
6. Sistemul de desfasurare si criteriile de calificare vor fi anuntate inainte de tragerea la sorti.
 
7.  Invingatoarea  din  finala  competitiei  va  fi  desemnata  castigatoare  CNFI  2019  si  va  participa  la  EMF BUSINESS CUP 2020 din Antalya (Turcia).
 
8.  Echipele  participante  trebuie  sa  completeze  Tabelul  Nominal  de  participare care va  fi prezentat impreuna cu extrasul Revisal la Comisia de Organizare, la Piatra Neamt.

9.  Echipele  au  obligatia  de  a  prezenta  un  extras  Revisal  in  care  apar  jucatorii  inscrisi  in  Tabelul nominal. Extrasul trebuie semnat si stampilat de biroul resurse umane al societatii / institutiei. ( conf. Prevederilor  din  Legea  4  din  Regulamentul  de  desfasurare  al  competitiei).  In  cazul  echipelor  care provin  de  la  institutii  specifice  (exemplu:  IPJ,  Jandarmerie,  ISU,  Pompieri,  etc)  identificarea jucatorilor se va face in baza tabelului nominal de participare, semnat si stampilat de biroul resurse umane, iar jucatorii vor avea asupra lor act de legitimare emis de institutia de care apartin.
 
10. Jucatorii vor prezenta la joc, adeverinta medicala individuala (in cazul in care pe Tabelul nominal nu apare ştampila medicului in dreptul jucatorului).

11.  Delegatii echipelor vor prezenta la începutul fiecarui joc, cartea de identitate, pasaportul sau un alt act doveditor (cu poza) care sa ateste identitatea fiecarui jucator.
 
12. Pentru fiecare joc se va intocmi un Raport de arbitraj, unde pot fi trecuti doar jucatorii inscrisi in Tabelul Nominal prezentat (si vizat) la inceputul competitiei.

13.  Pentru  informatii  cu  privire  la  locatiile  bazelor  sportive,  cazare,  masa,  etc,  va  rugam  sa  il contactati pe Organizatorul local - Cozma Lucian (0742.979.910).

Pentru alte informatii, transmiterea tabelului cu jucatori sau orice alte intrebari, va rugam sa utilizati
adresa de email: fmrcompetitii@gmail.com .

Partenerii Federatiei de Minifotbal din Romania

TOP