Comunicat - Informații, Campionatul Național, Oradea, 4-7 iulie

Comunicat, Program si acreditari Campionatul National Oradea 2019

 
Informatii importante pentru prima zi de competitie si acreditari:
 
- competitia incepe pe data de 04 iulie (joi)
 
- Intre orele 14.00 si 22.00 - acreditari jucatori si staff tehnic echipe, la Baza Sportiva Tineretului Oradea, Str. Matei Basarab nr. 4 (incinta Liceul cu Program Sportiv Bihorul)
 
- ora 21.00 festivitatea de deschidere cu participarea echipelor si a invitatiilor, la Baza Sportiva Tineretului. 
 
- ora 22.00 jocul de deschidere Campionat National, intre: Bad Boys Oradea si Old Boys Bucuresti
 
data de 05 iulie, jocuri din cadrul grupelor
 
data de 06 iulie, jocuri din cadrul grupelor si sferturi de finala
 
data de 07 iulie,
 
 - ora 09.00 Semifinale Campionat National
 
 - ora 14.00 Finala Campionatului National
 
 - ora 15.20 Festivitatea de premiere. 
 
Alte informatii:
 
1.  In vederea participarii la Turneul Final al Campionatului National 2019, Oradea din perioada 04-07 iulie 2019, solicitam organizatorilor locali ca impreuna cu delegatii echipelor participante, sa aiba in vedere urmatoarele:
 
     a)    Tabel nominal cu jucatorii echipei participante valabile cel intocmit pentru Campionatele Regionale, cu semnaturile si parafele de rigoare (solicitate).
 
     b)    Jucatorii au obligatia de a avea asupra lor un act de identitate valabil, cu poza (C.I., pasaport, permis de conducere), in vederea verificarii identitatii acestora, inainte de desfasurarea jocului. In cazul unor probleme legate de lipsa unui document de identificare al jucatorului va rugam sa anuntati FMR inaintea inceperii competitiei.
 
     c)    Adeverinta medicala individuala, emisa in anul 2019, prin care sa reiese ca jucatorul este apt pentru efort, sport, etc. Sunt valabile si legitimatiile proprii cu parafa medicala si stampila unitatii medicale emitente pe anul 2019.
 
 
2.  La Campionatul National, vor avea drept de joc doar acei jucatori care sunt inregistrati pe site-ul FMR si care sunt inscrisi pe Tabelul nominal stampilat si semnat de organizator.
 
3. Organizatorii vor achita Taxa de participare in valoare de 600 de lei cel tarziu pana in data de 05 iulie in contul FMR sau la biroul de acreditare jucatori ce va fi deschis la Baza Sportiva Tineretului, Oradea incepand cu ora 14.00 in data de 04.07.2019
 
Jucatorii sunt considerati inscrisi pentru Campionatul National doar dupa verificarea tabelelor nominale si emiterea acreditarilor de catre FMR.
 
Jocurile de la Campionatul National vor fi transmise LIVE pe pagina de Facebook "Federatia de Minifotbal din Romania".

Partenerii Federatiei de Minifotbal din Romania

TOP