Detalii, baza sportivă și cazarea la Brașov, Campionatul Regional S-E

Cele patru locații unde vor avea loc Campionatele Regionale din țară în perioada 30 iunie - 2 iulie sunt: Brașov (Campionatul Regional Sud-Est), Iași (Campionatul Regional Nord-Est), Oradea (Campionatul Regional Nord-Vest) și Drobeta Turnu Severin (Campionatul Regional Sud-Vest). În total 69 de echipe vor participa la cele patru campionate regionale, totul cu condiția, desigur, să-și achite taxa de participare până la data de 31 mai. Cele mai bune echipe din țară se vor califica apoi la Campionatul Național, programat să aibă loc la Bacău în perioada 12-15 iulie. Tragerea la sorți pentru stabilirea componenței grupelor la cele 4 campionate regionale va avea loc în data de 6 iunie.

Florin Popa, organizatorul local de la Brașov (Campionatul Regional Sud-Est), ne-a transmis detalii legate de locația unde vor avea loc jocurile dar și de posibilitățile de cazare din timpul turneului de minifotbal:

„Informații Campionatul Regional S-E, Brașov:

 adresă baza sportivă PRO ARENA, Calea Feldioarei nr. 98, Brașov

facebook: https://www.facebook.com/ligaprobrasov

Persoană contact: Florin Popa, tel: 0740 844 449

Cazare:

 Vă propun momentan mai jos 2-3 locații de cazare, aflate în vecinătatea bazei sportive (prima din locatii este mai aproape, celelalte un pic mai departe).

 1.) Pensiunea Oana Maria  ( http://www.pensiuneaoanamaria.ro/  ) - 3 *.  In incinta unde se afla pensiunea exista si teren de fotbal sintetic pentru cine vrea antrenamente ( http://www.fotbalsalabrasov.ro/ )

- Capacitate de cazare: * 12 camere duble ; * 2 camere triple ; * 2 apartamente .

- Capacitatea totala este de 38 de locuri si momentan este complet disponibila pentru perioada 29 iunie – 1 iulie.

- Pretul este avantajos: 50 lei/persoana (cu mic dejun inclus) si pentru ca pensiunea este situata la marginea orasului dar foarte aproape de baza sportiva (3 minute cu masina) .

Pentru echipele cu buget redus si fara pretentii deosebite aceasta pensiune este cea mai buna optiune. Dupa-amiaza au meniul zilei cu 20 lei / persoana. Recomandam rezervari din timp pentru aceasta locatie.

 2.) Pensiunea Asel Tur ( http://www.pensiuneaseltur.ro/ ) -  3 *. 

- Capacitate de cazare: * 8 camere duble ;  * 1 apartament .

- Capacitatea totala de cazare este de 22 de locuri .

- Pretul este de 160 lei / camera (cu mic dejun inclus) ; pensiunea se afla la 4-5 minute de mers cu masina fata de baza sportiva , in schimb este mai aproape de centrul orasului .

Conditii mai bune decat la prima varianta dar si pretul mai mare.

 3.) Hotel Alinalex ( http://www.hotelalinalex.ro/ro/ )

- Capacitate de cazare: * 23 camere duble ; 

- Capacitatea totala de cazare este de 46 de locuri .

- Pretul este de 240 lei / camera (cu mic dejun inclus) ; Hotelul se afla la 6  minute de mers cu masina față de baza sportiva și face parte dintr-un complex (Paradisul Acvatic) cu mai multe piscine , saune , teren de fotbal si alte facilitati. Se pot achizitiona pachete : cazare hotel + intrare “Paradisul Acvatic”

Acesta locatie este in mod evident pentru echipele cu buget mai generos și este foarte căutată datorită complexului acvatic , motiv pentru care recomandam din timp eventuale rezervari.

 4.) Hotel Rainer ( http://www.rainer.ro/) -  3 *. 

- Capacitate de cazare: * 16 camere duble  ( o parte sunt cu pat matrimonial altele cu pat separat).

- Capacitatea totala de cazare este de 32 de locuri .

- Pretul este de 210 lei / camera (cu mic dejun inclus) ; pensiunea se afla la 8 minute de mers cu masina fata de baza sportiva ,

 Pret relativ mare dar aflata mai aproape de centrul orasului.

Exista si multe alte optiuni de cazare la pretul ultimelor 2 , in zone chiar mai centrale dar de la cele mentionate mai sus se ajunge usor la baza sportiva Pro Arena.  Daca anumite echipe cauta ceva anume ( gen zona foarte centrala, sau ceva foarte ieftin chiar daca este mai departe etc. vă pot ajuta cu orice sugestii).” 

Partenerii Federatiei de Minifotbal din Romania

TOP