FC Boromir Rm-Valcea, supercampioana Romaniei!

In data de 25 octombrie, la Iasi, s-a disputat Supercupa Romaniei, intre campioana nationala, Nova Vita Targu Mures si castigatoarea Cupei Romaniei, FC Boromir Rm-Valcea. Partida a fost transmisa LIVE de TVR 3 si TVR Iasi.

Inaintea finalei a avut loc o spectaculoasa festivitate de deschidere, organizata de cei doi oficiali ai FMR de la Iasi, Paul Costas si Dan Stefan Cojocaru. Cele doua echipe au venit la Iasi dupa parcursul din aceasta toamna din competitiile europene, acolo unde Nova Vita a ajuns pana in finala EMF Champions League iar FC Boromir a participat in grupele Eurocup. Pe banca celor doua echipe au stat, Sergiu Santa, la Nova Vita, respectiv Marian Dascalu, la FC Boromir.

Unicul gol al partidei a purtat semnatura lui Robert Florian Pirvu, in prima repriza. Meciul a fost unul echilibrat, cu un plus in dreptul celor de la Boromir, care au parut foarte bine organizati in acest meci. Victoria de la Iasi incheie cel mai bun an din istoria clubului valcean, dupa castigarea campionatului local si a Cupei Romaniei, la Bacau.

Cel mai bun jucator al finalei a fost declarat marcatorul unicului gol, Robert Pirvu, in timp ce titlul de Cel mai bun portar a mers la Laszlo Klein, de la Nova Vita. La festivitatea de premiere au participat din partea FMR, secretarul general, Attila Takacs, vicepresedintele Paul Costas si managerul general al lotului national / membru in Comitetul Executiv, Dan Stefan Cojocaru.

Partenerii Federatiei de Minifotbal din Romania

TOP