Înscrieri la EMF Seniors Champions League 40+ !

Pe lângă competiția regină la nivel european de minifotbal, EMF Champions League, Federația Europeană de Minifotbal organizează în acest an și o competiție similară rezervată jucătorilor Seniors (Old-Boys), jucători cu vârsta de peste 40 de ani. Fiecărei asociații naționale i se permite înscrierea a maxim 5 echipe în competiția care va aduna la start cele mai bune echipe de old-boys de pe bătrânul continent. Astfel, competiția va avea la start maxim 24 de echipe (maxim 6 grupe a câte 4 echipe). Meciurile vor avea loc în aceeași locație ca și cele ale EMF Champions League, localitatea Terme Catez din Slovenia (aproape de granița cu Croația).

Echipele românești interesate să participe la ediția din acest an a EMF Seniors Champions League sunt rugate să trimită un e-mail la adresa: fmr.office@yahoo.com până la data de 15 august 2017.

La această competiție poate participa orice echipă care face parte din structura organizatorilor locali cu condiția să îndeplinească criteriile de vârstă pentru jucători, minim 40 de ani împliniți la startul competiției, 9 septembrie.

Informații utile EMF Seniors Champions League:

- perioada de desfășurare: 9-11 septembrie, Terme Catez, Slovenia;

- tragerea la sorți a fazei grupelor: 7 septembrie, ora 21:00 (ora României);

- participarea este permisă tuturor, nu doar jucătorilor amatori, cu condiția să aibă 40 de ani împliniți la startul competiției, 9 septembrie;

- 5 locuri alocate României;

- maxim 24 de echipe participante, împărțite în maxim 6 grupe a câte 4 echipe;

- terenuri cu iarbă naturală, dimensiuni 48 m / 28 m, se joacă două reprize a câte 20 de minute, minge numărul 5;

- maxim 20 de membri ai unei echipe (15 jucători + 5 staff) înregistrați, 9 jucători de rezervă, schimbări nelimitate, număr nelimitat de însoțitori;

- Finala Turneului se joacă luni, 11.09.2017, ora 15:00 (ora României) urmată de ceremonia de închidere a competiției;

 
Biroul de presă al FMR

Partenerii Federatiei de Minifotbal din Romania

TOP