Întâlnire la Belgrad în cadrul proiectului „PlaySafe”

În perioada 8-10 octombrie 2021, o delegație din partea Federației de Minifotbal din România (ONG) a luat parte, la Belgrad în Serbia, la o nouă întâlnire din cadrul programului Erasmus+  proiect finanțat de Comisia Uniunii Europene, intitulat „PlaySafe”.

Alături de delegația noastră, formată din David Constantinescu și Octavian Goga, au luat parte reprezentanți ai minifotbalului din Bulgaria, președintele Borislav Alexandrov și vicepreședintele Petar Dilchev, precum și cei ai gazdelor din Serbia, președintele Dejan Boromisa, precum și Jovan Vasiljevic și Zoran Zdravkovic. Au fost invitați, de asemenea, reprezentanți ai unor cluburi din Bulgaria, dar și din Serbia.
 
Pe agenda de lucru, au fost următoarele subiecte:
1. How to create & expand a vital network of members and how to attract more people for the cause of grassroots sports; 
2. Growing from local to the national organization. How have the associations developed over the years? Structure of national associations; 
3. Experience in managing sport infrastructure for organizing sport events. Realized good examples of cooperation with business associations, institutions, and other legal and natural persons, of importance for achieving the goals of a minifootball association.
 
La finalul întâlnirii de la Belgrad, gazdele noastre au organizat o vizită la Ada Ciganlija, cel mai mare complex sportiv din capitala Serbia. Acolo există facilități care pot susține desfășurarea a nu mai puțin de 13 sporturi în aer liber, complexul sportiv fiind administrat de Federația de Fotbal din Serbia.
 
În paralel cu proiectul „PlaySafe”, organizația noastră este implicată și în proiectul „SmartKick”, menit să dezvolte o aplicație modernă pentru toate competițiile de minifotbal din Europa.

Partenerii Federatiei de Minifotbal din Romania

TOP