Informații - Champions League, EURO Cup și Masters Cup, 2019

COMUNICAT EMF Champions League 2019 / 13.02.2019

  
Avand in vedere ca Federatia Europeana a anuntat in cadrul Adunarii Generale din data de 25 ianuarie 2019, modificari esentiale in restructurarea competiției EMF Champions League incepand cu acest an, FMR va transmite urmatoarele informatii:
 
EMF Champions League 2019 
 
Va avea la start 32 de echipe și va fi organizat în perioada 05-08 septembrie la Rimini, Italia
Incepand cu acest an jocurile din Champions League se vor desfasura pe suprafață sintetică, în cadrul unui complex sportiv din Rimini, foarte aproape de malul mării. 
Un alt aspect important, cele 32 de echipe participante vor fi exclusiv echipe câștigătoare ale Campionatelor Naționale. Repartizarea si stabilirea numarului de echipe participante pentru fiecare tara se realizeaza in baza clasamentului EMF. Dreptul de participare la Champions League este acordat si stabilit de fiecare Federatie Nationala.
 
In baza Clasamentului EMF – Federatia de Minifotbal din Romania va avea dreptul la 2 licente de participare. Cele 2 Licente de participare vor fi acordate de Federatia de Minifotbal din Romania in baza deciziilor si a propriilor regulamente
Informațiile legate de costurile de participare precum si alte informatii importante vor fi anuntate de Federatia Europeana in luna aprilie.
 
EMF EUROCUP 2019
 
A doua competitie de importanta majora in calendarul EMF este EMF EUROCUP 2019. Competitia se va desfasura la Terme Catez, Slovenia (n.r. vechea locație a ECL) în perioada 12-15 septembrie. La EUROCUP vor participa cu intaietate echipele/cluburile care au castigat o competitie nationala (Campionatul Reginal, Cupa Romaniei) sau alte poziții fruntase ocupate la competițiile naționale organizate de catre FMR sau EMF. In baza numarului de licente acordate de catre EMF, Cex al FMR va stabili sistemul si criteriile de acordare a licentelor, echipelor participante la Campionatele Nationale, Campionatul Regional si Cupa Romaniei. 
 
Licențele de participare vor fi acordate de Federatia de Minifotbal din Romania in baza unei decizii a Cex si vor fi anunțate in luna aprilie. 
 
EMF Masters Cup 2019
 
Senior Cup se va desfasura sub denumirea de Masters Cup si va avea loc la Terme Catez in perioada 12-15 septembrie 2019. Structura de organizare a acestei competitii nu sufera modificari.
 
In baza numarului de licente acordate de catre EMF, Cex al FMR va stabili in luna aprilie sistemul si criteriile de acordare a licentelor echipelor participante la Masters Cup.
 
 
Takacs Attila
Secretar General FMR
 

Partenerii Federatiei de Minifotbal din Romania

TOP