Număr maxim de jucători permis pe site FMR: 18 / echipă

Comunicat | Data 22.04.2022
Număr limită jucători pe site oficial FMR
 
În vederea participării la competițiile naționale din anul 2022 - Campionatul Național, Cupa României, Supercupa României - solicităm organizatorilor locali, ca împreună cu delegații echipelor participante, să limiteze numărul de jucători activi în cadrul unei echipe, pe site-ul FMR, la maxim 18 jucători.
Astfel, solicităm organizatorilor care au echipe cu un număr mai mare de 18 jucători înregistrați pe site (www.campionateminifotbal.ro), la data de 22 aprilie 2022, să dezactiveze jucătorii care nu fac parte din lotul echipei cu drept de participare la competițiile naționale.
 
Termen limită de implementare a comunicatului: 02.05.2022
 
Atenție: După acest termen, Directorii Regionali vor printa toate loturile de pe site, iar orice modificare apărută ulterior va fi considerată nulă de către Comisia Statutul Jucătorului. Organizatorul local va putea solicita ulterior activarea sau dezactivarea unui jucător din listă doar după ce trimite o solicitare în acest sens, solicitare care va fi analizată de CSTJ.
 
Notă: La competițiile naționale din acest an, vor putea fi trecuți pe tabelul nominal de participare un număr de maxim 15 jucători, iar pe fiecare Raport de joc, un număr de maxim 12 jucători.
 
Conform procedurii anuale, site-ul oficial este blocat pentru legitimări și transferuri până la terminarea tuturor competițiilor naționale.
 
Campionatele care la data de 10 aprilie nu au avut înregistrați jucătorii participanți în competiția locală, nu vor avea drept de participare la competițiile naționale. În situația cazurilor excepționale, CEx le va analiza și va lua o decizie pe baza documentelor solicitate. 
 
Notă: Nu se consideră caz excepțional faptul că un organizator nu a înregistrat pe site un jucător, care a evoluat la o echipă pe durata campionatului.
 
Jucătorii legitimați la nivelul Futsal Liga 1 si Fotbal Liga 3, care activează la echipele calificate la competițiile naționale vor fi evidențiați într-un mod special, cu un semn distinctiv, atât pe Tabelul nominal de înscriere cât și pe fiecare Raport de joc (lucru care va fi verificat de către oficialii jocului, la fiecare meci).
 

Comisia Națională pentru Statutul și Transferul Jucătorului (CSTJ)

 

Partenerii Federatiei de Minifotbal din Romania

TOP