Număr record de locuri solicitate la competițiile naționale de minifotbal!

An de an, numărul de echipe care doresc să participe la competițiile regionale și naționale organizate de Federația de Minifotbal din România, crește. Recordul stabilit anul trecut va fi cu siguranță doborât în acest an, dacă judecăm după numărul de solicitări venite din partea organizatorilor locali. În cele ce urmează vă redăm comunicatul emis în urma ședinței din data de 17.05.2018 a Comitetului Executiv al FMR:

 

„In urma sedintei CEX al FMR din data de 17.05.2018, va comunicam urmatoarele:

Numar locuri solicitate de membrii FMR pentru competitiile nationale 2018:

- Campionate Regionale: 72 echipe

- Cupa Romaniei: 104 echipe

- Campionatul National al Firmelor: 45 echipe

- Campionat National de Old Boys: 16 echipe

Alocarea locurilor pentru fiecare campionat s-a facut in urma deciziei CEX, care a stabilit numarul de echipe participante la Cupa Romaniei, Campionatul Regional si Campionatul National al Firmelor.

Astfel: pentru Cupa Romaniei s-a stabilit participarea unui numar de: 96 echipe

           - pentru Campionatul Regional s-a stabilit participarea pentru: 72 echipe (patru regiuni)

           - pentru Campionatul National al Firmelor s-a stabilit participarea unui numar de: 64 echipe

Important de retinut, chiar daca CEx a aprobat toate solicitarile venite din partea organizatorilor, doar confirmarea platii taxelor de participare pana in data de 30 mai 2018 asigura dreptul de participare a echipei/echipelor la competitiile nationale. Cex va anunta pe data de 5 iunie oficial numarul final de echipe participante, pentru Cupa Romaniei, Campionatul Firmelor si Institutiilor.

Pentru ca Federatia sa poata gestiona la timp toate problemele organizatorice si pentru a va oferi informatiile la timp va rog sa tineti cont de termenele anuntate anterior si in prezentul comunicat.”

 

Biroul de presă al Federației de Minifotbal din România

 

Partenerii Federatiei de Minifotbal din Romania

TOP