Ovidiu Tâlvan - noul președinte al FMR. Vezi componența noului CEx

Sâmbătă, 4 septembrie 2021, la Piatra Neamț, a avut loc Adunarea Generală Ordinară și de Alegeri a Federației de Minifotbal din România. Cel mai important punct de pe ordinea de zi a fost alegerea noii conduceri a FMR pentru următorii 5 ani. 

Echipa care a condus destinele FMR în precedentul mandat, 2014-2021, compusă din: Ioan Onicaș – președinte, Attila Takacs – secretar general, Tiberiu Lajos, Paul Costaș și Gavrilă Vasilescu – toți vicepreședinți, precum și membrii, Cristian Lupu și Dan Ștefan Cojocaru, a decis să nu mai candideze pentru un nou mandat. 

O parte dintre cei enumerați mai sus, în frunte cu Ioan Onicaș (președinte) și Attila Takacs (secretar general), alături de: Dan Ștefan Cojocaru (vicepreședinte), Cristian Lupu (vicepreședinte), Octavian Goga, Raoul Borșoș și Zoltan Szekely (toți 3 membri), au preluat deja conducerea nou-înființatei Federații Române de Minifotbal, for aflat, în acest moment, sub tutela Ministerului Tineretului și Sportului, având Certificatul de Identitate Sportivă eliberat în luna iulie a acestui an.

În aceste condiții, singurul candidat care și-a depus dosarul pentru postul de președinte al Federației de Minifotbal din România a fost Ovidiu Tâlvan, organizatorul Campionatului local „Luceafărul” din Sibiu, care până în acest moment, ocupase în cadrul FMR, rolul de Director Regional Sud-Vest.

Ca urmare a votului exprimat de cei 27 de membri afiliați prezenți la AG, cu drept de vot, Ovidiu Tâlvan a fost ales președinte al FMR pentru următorii 5 ani, cu 26 de voturi „pentru” și unul „împotrivă”.

Astfel, noua conducere a Federației de Minifotbal din România (Comitetul Executiv al FMR), pentru perioada 2021-2026, arată în felul următor:

Ovidiu Tâlvan (Sibiu) – președinte

Carina Lajos (Timișoara) – vicepreședinte

Cosmin Ilaș (Galați) – vicepreședinte

Dan Ursu (Alba Iulia) – vicepreședinte

Ilie Andrici (Botoșani) – membru

Andrei Coman (București) – membru

David Constantinescu (Târgu Jiu) – secretar general

Finalul ședinței de la Adunarea Generală a fost prezidat de noua conducere, care le-a explicat membrilor prezenți detalii legate de modul în care vor putea începe campionatele locale în această toamnă, aceasta fiind prioritatea numărul unu a noii conduceri a FMR. 

Alte puncte importante de pe ordinea de zi:

- Tot în cadrul acestei ședințe, a fost votată și noua siglă a Federației de Minifotbal din România, care urmează a fi folosită la toate evenimentele organizate sub egida FMR, inclusiv cele organizate de către membrii locali. 

- Adunarea Generală a FMR a împuternicit Comitetul Executiv să stabilească termenii unui protocol de colaborare și parteneriat cu Federația Română de Minifotbal (FRM), privind gestionarea și organizarea competițiilor de minifotbal de pe teritoriul țării noastre.

- Aprobarea afilierii de către A.G. a doi noi membri cu drepturi depline: ACS Academica Transilvania Târgu-Mureș, reprezentată prin Rareș Vîrtic și Asociația Clubul Sportiv de Minifotbal Brăila, reprezentată prin Paul Sandrino Stoian, ambii prezenți la Piatra Neamț.

 

Partenerii Federatiei de Minifotbal din Romania

TOP