S-au stabilit echipele participante la EMF Champions League și Senior Cup

Federația de Minifotbal din România anunță oficial numele echipelor care vor reprezenta minifotbalul românesc la cea mai importantă competiție inter-cluburi la nivel european, EMF Champions League. Ediția a treia a competiției este programată pentru perioada 6-9 Septembrie la Terme Catez în Slovenia, acolo unde a avut loc și ediția de anul trecut. De asemenea, facem public și numele celor 3 echipe care ne vor reprezenta la EMF Senior Cup (competiție rezervată jucătorilor trecuți de 40 de ani), printre care și campioana continentală a ediției inaugurale de anul trecut, MAV Glissando Timisoara.

Componența grupelor și programul competiției vor fi aflate după tragerea la sorți din data de 05.09.2018, cu o zi înaintea debutului competiției. România are un palmares foarte bun până acum în Champions League. La prima ediție, din 2016 de la Maribor din Slovenia, Juventus Sibiu a terminat pe locul 2, MAV Sports Timișoara pe locul 3 și FC Boromir Rm-Vâlcea pe locul 4. Anul trecut, la Terme Catez, MAV Sports Timișoara a încheiat din nou pe locul 3 iar Juventus Sibiu pe locul 4, după ce în prealabil, șapte echipe românești ajunseseră în faza optimilor de finală. Sperăm ca în acest an echipele noastre să facă pasul decisiv și să aducă marele trofeu în România.

Comunicat FMR, 28.08.2018

Participarea echipelor din Romania la EMF CL 2018 si EMF Senior Cup 2018
 
In vederea participarii echipelor din România la a treia editie de EMF CL 2018 si a doua ediție de EMF Senior Cup, din perioada 06-09 septembrie in Slovenia, localitatea Terme Catez, si in baza rezultatelor obtinute de echipele participante in competitiile nationale, respectiv a unor solicitari venite din partea unor echipe de a suplimenta locurile alocate României, CEX anunță următoarele: 
 
1. Pentru acest an, Federatia de Minifotbal din Romania a primit 8 locuri (licente) pentru EMF CL 2018 si 3 locuri (licente) pentru EMF Senior Cup. FRM a acordat Licentele pentru anul competitional in curs tinand cont de criteriile comunicate in data de 07.03.2018.
 
2. Pe adresa Federatiei s-au trimis urmatoarele solicitari suplimentare de acordare a licentei din partea echipelor: Juventus Sibiu si FC Boromir Rm-Vâlcea
 
3. Echipa Autodriver Iasi, câștigătoarea Campionatului Regional Nord-Est, a anunțat Federația, printr-o adresă oficială, ca nu participă anul acesta la EMF CL.
 
4. Dupa analiza celor opt solicitari depuse sau transmise de catre echipele: MAV Sports Timisoara, Danco Pro Bucuresti, Borussia Hermannstadt Sibiu, AS Coriolan Bacau, Autovip Simleul Silvaniei, Tanzmannschaft Bucuresti, FC Boromir Ramnicu Valcea si  Juventus Sibiu, CEx a decis acordarea următoarelor licențe:
 
a) licenta 1 – echipa MAV Sports Timisoara - Campioana Nationala 2018. FMR va achita taxa de participare echipei campioane.
 
b)  aproba dreptul de a achizitiona licenta de participare echipelor la EMF CL 2018:
 - licenta 2 - echipa Borussia Hermannstadt Sibiu - Campioana Regionala Sud-Vest 2018
 - licenta 3 - echipa AS Coriolan Bacău - Campioana Nationala Firme si Institutii 2018
 - licenta 4 - echipa Autovip Șimleul Silvaniei - Campioana Regionala Nord-Vest 2018
 - licenta 5 - echipa Danco Pro București - câștigătoare Cupa României 2018 
 - licenta 6 –  echipa Tanzmannschaft București - Campioana Regionala Sud-Est 2018
 - licenta 7 – echipa Juventus Sibiu 
 - licenta 8 –  echipa FC Boromir Rm-Vâlcea
 
c) aproba dreptul de a achizitiona licenta de participare echipelor la EMF Senior Cup 2018: 

- licenta 1 - echipa MAV Glissando Timișoara - Campioana EMF Senior Cup 2017
- licenta 2  - echipa Liriada Râșnov – participanta la EMF Senior Cup 2017
- licenta 3  - echipa Mary Tour Magic Iași - participanta la EMF Senior Cup 2017
 
 
Biroul de presă al Federației de Minifotbal din România

Partenerii Federatiei de Minifotbal din Romania

TOP