Start bun pentru echipele românești la EMF Champions League !

Nouă echipe din România sunt prezente în acest moment la cea de-a doua ediție a Ligii Campionilor la minifotbal, competiție organizată de Federația Europeană de Minifotbal în localitatea Terme Catez din Slovenia. Participă 76 de echipe la această competiție supremă la nivel de cluburi, ele fiind împărțite în 19 grupe a 4 echipe. Meciurile au loc pe cele 10 terenuri cu iarbă naturală, atent îngrijite, din Complexul Terme Catez. Calitatea suprafețelor de joc a fost apreciată unanim până acum de cei prezenți la acest turneu. După ce anul trecut, România a obținut locurile 2, 3 și 4 la prima ediția a EMF Champions League, acum miza e locul 1. Avem echipe de valoare prezente la acest turneu major și care au șanse să acceadă în fazele superioare ale competiției. 

După o primă zi de turneu plină de meciuri la Terme Catez, cu 76 de partide disputate pe cele 10 terenuri, echipele din România și-au arătat deja forța. Echipele noastre au obținut 13 victorii din 18 posibile, au remizat de 3 ori și au pierdut doar două jocuri. Campioana națională, Ary&Roby Buftea, vicecampioana Old Boys București, bronzul de la Campionatul Național, Juventus Sibiu, Golden Boys Bacău dar și finalista Cupei României, FC Boromir Râmnicu Vâlcea, au toate câte două victorii din două meciuri și au șanse mari să se califice în faza 16-imilor de finală. MAV Glissando Timișoara are o victorie și un egal după primele două jocuri din grupă, Sanorom Bolotești și CS Luceafărul Cluj Napoca au obținut câte o victorie și un eșec în timp ce Imperium EBS Iași a bifat două rezultate de egalitate. Trebuie spus că din grupe se vor califica sigur doar câștigătoarele de grupă, 19 la număr, restul echipelor până la 32, câte vor avansa în fazele eliminatorii, urmând să fie decise mâine în urma jocurilor de baraj în care vor fi implicate cele 19 echipe care vor încheia grupa pe 2 dar și cele mai bune 7 echipe de pe locurile 3 din grupe. Răspunsurile în ceea ce privește numele echipelor calificate le vom afla mâine după ultimele jocuri din faza grupelor. 

România este reprezentată și în echipa de organizatori a turneului de Attila Takacs, secretarul general al FMR și EMF, dar și de Dan Ștefan Cojocaru, directorul tehnic al echipei naționale a României.


Rezultate, echipe românești, prima zi de competiție, EMF Champions League:


Grupa C:
Golden Boys Bacău - HP Sofia (Bulgaria) 4-1
Golden Boys Bacău - JakoSport (Letonia) 3-1

Grupa D:
Ary&Roby Buftea - MNK Biljevec (Croația) 5-1
Ary&Roby Buftea - JT International (Serbia) 6-1

Grupa F:
FC Boromir Râmnicu Vâlcea - Arpad FC (Ungaria) 5-1
FC Boromir Râmnicu Vâlcea - MNK Cresnjevo (Croația) 7-1

Grupa G:
Old Boys București - IKZ Graz (Austria) 7-2
Old Boys București - Ostravsky Zabreh (Cehia) 4-1

Grupa J:
Imperium EBS Iași - Restaurace u Pecku Praga (Cehia) 2-2
Imperium EBS Iași - Transylvania FC (Irlanda) 2-2

Grupa K:
CS Luceafărul Cluj Napoca - CB Kula (Croația) 2-1
CS Luceafărul Cluj Napoca - Dadi Export (Muntenegru) 1-4

Grupa P:
Sanorom Bolotești - NK Kapela Ekosen (Slovenia) 0-1
Sanorom Bolotești - MFK Karampana (Muntenegru) 1-0

Grupa S:
MAV Glissando Timișoara - Julius Meinl & Paper Moon (Bosnia) 0-0
MAV Glissando Timișoara - KMF Napoli (Muntenegru) 3-2

Grupa T:

Juventus Sibiu - Valyatsite Sofia (Bulgaria) 6-0
Juventus Sibiu - Ironi Ben Dor (Israel) 5-0

Meciurile din faza grupelor se vor relua sâmbătă dimineața de la ora 10:00, ora României.

 

Partenerii Federatiei de Minifotbal din Romania

TOP