Supercupa Romaniei se joaca vineri la Iasi, intre Nova Vita si Boromir

Comitetului Executiv al Federatiei de Minifotbal din Romania, prin decizia nr. 140/18.10.2018, organizeaza SUPERCUPA ROMANIEI, editia 2019, ce se va disputa in data de 25 octombrie 2019, de la ora 20.00, in municipiul Iasi, la Baza Sportiva Magic Sport Arena, Str. Mitropolit Iosif nr. 6 (Campus Studentesc Tudor Vladimirescu)  

In cadrul Supercupei, se vor intalni echipele Nova Vita Targu Mures, castigatoarea Campionatului National editia 2019, si FC Boromir Rm-Valcea, castigatoarea Cupei Romaniei editia 2019.
 
In vederea organizarii si desfasurarii in conditii cat mai bune a Supercupei, va informam ca Federatia de Minifotbal, impreuna cu Asociatia Sportiva Magic Troffeo Iasi, Magic Pizza Iasi si Consiliul Local Iasi, pune la dispozitia celor doua echipe participante urmatoarele:
- cazare 30 locuri pentru o noapte ( 25-26 octombrie)
- masa 30 persoane – 25 octombrie (pranz si cina), 26 octombrie (mic dejun)
 
Data limita de transmitere a tabelul nominal cu jucatorii din cadrul lotului echipelor participante este 21 octombrie 2019. Tabelul trebuie va fi vizat de Organizatorul campionatului de unde provine echipa si va contine lotul echipei inregistrat pe pagina electronica al Federatiei la data transmiterii tabelului.
 
Jucatorii au obligatia de a avea asupra lor un act de identitate valabil, cu poza (C.I., pasaport, permis de conducere), in vederea verificarii identitatii acestora, inainte de desfasurarea Supercupei si adeverinta medicala individuala, emisa in anul 2019, prin care sa reiese ca jucatorul este apt pentru efort, sport, etc.
 
Prezentul comunicat a fost transmis electronic Organizatorilor din Liga Judeteana de minifotbal Valcea si Campionatul de Minifotbal Transilvania Targu Mures precum si delegatilor celor doua echipe.
 
In acelasi timp Federatia de Minifotbal solicita Organizatorilor din cele doua campionate sa amane sau sa reprogrameze jocul celor doua echipe din campionat, din perioada 25-28 octombrie 2019, la o data ulterioara.
 
Supercupa Romaniei 2019 este trasnsmisa in direct de TVR 3 si TVR Iasi.  

Partenerii Federatiei de Minifotbal din Romania

TOP