Tragerea la sorți a grupelor Cupei României de la Sibiu are loc vineri

 Comunicat Cupa Romaniei 

Tragerea la sorti pentru stabilirea grupelor Cupei României - Sibiu 2018 va avea loc in data de 22 iunie (vineri) de la ora 20:00 si va fi transmisă LIVE pe pagina de Facebook a Federației de Minifotbal din România. 

In vederea organizarii cat mai eficiente a acestui important eveniment din calendarul Federatiei, va transmitem urmatoarele:

1. Echipe participante: 96 de echipe din 43 de campionate afiliate 

2. 32 de grupe a cate 3 echipe. Primele doua echipe se califica in faza superioara a competitiei (prima fază eliminatorie unde vor participa 64 de echipe)

3. Jocurile se disputa pe 8 terenuri 

4. Pentru a evita problemele cu privire la dreptul de joc al jucatorilor participanti va rugam sa transmiteti pe adresa de email fmrcompetitii@gmail.com tabelul nominal al echipei participante din competitia locala.
Important: doar acele tabele nominale vor fi acceptate, care au viza organizatorului local. Prin aplicarea vizei, Organizatorul local certifica si raspunde cu privire la datele inscrise pe tabel, privind dreptul de joc al jucatorilor inscrisi.

5. Fiecare echipa participanta la Faza nationala a Cupei Romaniei 2018, trebuie sa se prezinte la Comisia de Organizare (Baza Sportiva Luceafarul. Str. Ioan Lupas Nr. 2) inainte de inceperea jocurilor din grupa, pentru verificare tabel si adeverinta medicala. Numai jucatorii inscrisi pe tabel si pe site-ul FMR, in loturile echipelor participante, vor avea drept de joc. Adeverinta medicala individuala, pentru fiecare jucator, din care sa reiasa că jucatorul este apt pentru efort fizic, sau apt pentru practicarea minifotbalului, cu valabilitate pe anul 2018

6. Echipele care nu primesc viza (dreptul de joc) pe tabel din partea FMR, nu vor avea dreptul de a incepe competitia

7. Inainte de desfasurarea fiecarui meci, jucatorii vor prezenta obligatoriu un act original de identitate valabil, cu poza (C.I., pasaport, permis de conducere, etc).

Terenuri Cupa Romaniei Sibiu: 

T1, T2, T3, T4

Stadion Municipal Sibiu 

Aleea Eminescu FN

T5 

Complex Sportiv Luceafărul 

Strada Doctor Ioan Lupas, Sibiu 550176

T6 

Baza sportiva Patinoar sub Arini Sibiu 

Strada Zaharia Boiu 39, Sibiu 550006

T7

Scoala Generala nr. 19 

Str. Aleea Turnu Rosu

T8

Moara Panalim – Baza Sportiva Panalim 

Strada Șelimbărului 30,  Cisnădie 555300


Meciurile vor demara vineri, 29 iunie, de la ora 9:00. În prima zi de competiție vor avea loc cele 96 de meciuri din grupe pe cele 8 terenuri desemnate. Sâmbătă se începe de asemenea la ora 9:00 și se joacă până la ora 23:00 în următoarele faze: prima fază emilinatorie, 16-imi și optimi. Duminică, în ultima zi de competiție, se începe tot la ora 9:00 și se joacă: sferturile de finală, semifinalele, finala mică și finala. Turneul, la care vor participa un număr record de echipe, se va încheia odată cu finala de la ora 16:30 și festivitatea de premiere aferentă.


Biroul de Presă al Federației de Minifotbal din România

 

 

Partenerii Federatiei de Minifotbal din Romania

TOP