Tragerea la sorți, Campionatul Național de Old Boys, vineri ora 16:00

Ediția a doua a Campionatului Național de Old-Boys (jucători +38 de ani) este gata de start!

Astăzi, de la ora 16:00, se vor trage la sorți grupele competiției care adună la start 12 echipe. Evenimentul are loc la Sala de Conferințe a Stadionului „Ceahlăul” din Piatra Neamț, cele 12 echipe urmând să fie împărțite în 3 grupe a câte 4 echipe. Tragerea la sorți va fi transmisă în direct pe Facebook.

Jocurile vor debuta în această seară de la ora 19:00, programul urmând să fie afișat după tragerea la sorți.

Partidele vor avea loc pe cele două baze sportive pe care au avut loc și jocurile ediției de anul trecut a Campionatului Național al Firmelor și Instituțiilor: Baza Sportivă Adridan și Baza Sportivă Offside.

Au fost delegați să oficieze la acest turneu 6 dintre cei mai buni arbitri de minifotbal din lotul FMR: Daniel Mirea și Cătălin Pană (ambii București), Corneliu Groza (Iași), Nicolae Florin Chiș-Ciure (Zalău), Lucian Grigore Mandi (Cluj Napoca) și Valentin Gavrilă (Deva).

Campionatul Național de Old Boys de la Piatra Neamț va constitui și criteriu de calificare la EMF Seniors Cup, competiție ce se va desfășura, concomitent cu EMF Champions League, la Terme Catez, în Slovenia, în perioada 6-9 septembrie. Astfel, primele 3 echipe clasate de la Piatra Neamț vor obține dreptul de a achiziționa Licența de participare la EMF Seniors Cup iar FMR își rezervă dreptul de a acorda o a patra Licență de participare altei echipe care respecta si/sau se incadreaza in cerintele stabilite in comunicatul emis de FMR in data de 07.03.2018.

Deținătoarea trofeului este echipa Old Boys Piatra Neamț, echipă ce a câștigat prima ediție a Campionatului Național de Old Boys, ce a avut loc în octombrie anul trecut la Iași.

Pentru a primi drept de joc la competitia nationala, delegatii echipelor vor prezenta urmatoarele:

 a) Tabel nominal cu jucatorii echipei participante, vizat de Comisia de Organizare locala; 

b) Jucatorii au obligatia de a avea asupra lor un act de identitate valabil, cu poza (C.I., pasaport, permis de conducere), in vederea verificarii identitatii acestora, inainte de desfasurarea jocurilor.

c) Adeverinta medicala individuala, emisa in anul 2018, prin care sa reiese ca jucatorul este apt pentru efort fizic, sport, etc.

 

Partenerii Federatiei de Minifotbal din Romania

TOP