c

Claudiu Vlad, sărbătorit în cantonamentul naționalei României


Claudiu Vlad, component al echipei naționale la EURO în Cehia și acum pentru Cupa Mondială din Tunisia, a fost sărbătorit astăzi în prima zi de cantonament la Izvorani de către colegii din echipa națională cât și de către staff-ul tehnic. Jucătorul care a împlinit 29 de ani ne-a transmis dorințele sale pentru turneul final din Tunisia care bate la ușă.

Claudiu Vlad a călătorit astăzi de la Sibiu la Izvorani pentru a răspunde prezent convocării la echipa națională înaintea Cupei Mondiale din Tunisia. Jucătorul celor de la Juventus Sibiu a fost una dintre surprizele plăcute ale tricolorilor la Campionatul European din Cehia din luna iunie acolo unde a marcat câteva goluri importante pentru naționala noastră. Evoluțiile bune de la EURO dar și cele de la echipa sa de club la Campionatul Național din luna iulie de la Bacău cât și de la EMF Champions League în septembrie i-au adus jucătorului de 29 de ani o binemeritată convocare la lot pentru Cupa Mondială.

După antrenamentul din această seară, Claudiu a avut parte și de o surpriză din partea colegilor care i-au pregătit un tort și i-au cântat la mulți ani la masa de seară. După cină, jucătorii au primit și echipamentul de joc din partea staff-ului tehnic. Claudiu nu și-a mai ales numărul 18 ca la EURO, ci 24, aceasta fiind data de naștere a iubitei sale, Iulia. Am stat de vorbă cu jucătorul de profil ofensiv atunci când acesta se retrăsese deja în camera de cantonament pe care o împarte cu colegul de la Juventus Sibiu, Gabriel Tănase. Iată ce ne-a declarat Claudiu Vlad:


„Am ales numărul 24 (n.r. la EURO a avut 18), este data nașterii iubitei mele, Iulia, i-am promis asta. Reunirea a fost foarte frumoasă, mi-au făcut băieții o surpriză, mi-au cumpărat un tort, nu am știut nimic, mi-au cântat la mulți ani, o surpriză plăcută, nu m-am așteptat, au ținut totul secret. S-a dus Răzvan în oraș și a cumpărat un tort. Aici la Izvorani sunt niște condiții foarte bune de pregătire, avem tot ce ne dorim. Am făcut și un antrenament de dezmorțire. Îmi doresc să ne clasăm cât mai sus la Cupa Mondială, de preferat s-o câștigăm. Vrem să facem o impresie bună, să demonstrăm că suntem o forță. Mi-am propus să înscriu cât mai multe goluri, dar important este să câștige echipa, dacă prin golurile mele reușim asta, cu atât mai bine. Îi cunosc pe majoritatea băieților, din ce am văzut eu astăzi se vede că suntem mai buni, mai uniți, mai puternici și să sperăm că vom face o figură mai frumoasă ca la European, să ne întoarcem cu o medalie măcar. Celor de acasă le transmit să ne urmărească, să fie alături de noi și să ne susțină.” Claudiu Vlad, România
 

Partenerii Federatiei de Minifotbal din Romania

TOP