Lotul echipei naționale pentru amicalele cu Bulgaria

Doar 3 luni ne mai despart de startul celui mai așteptat eveniment al anului 2018, Campionatul European. Acesta va avea loc între 12 și 18 august la Kiev în Ucraina iar naționala României va fi una dintre cele 20 de echipe participante. Primii pași pentru pregătirea EURO au fost făcuți deja. O selecționată divizionară, compusă din 13 jucători, a participat în weekend-ul 28-29 aprilie la cel mai puternic turneu de pregătire al primăverii, Cupa Boromir de la Râmnicu Vâlcea. Deși a avut în componență foarte mulți debutanți la lot, selecționata divizionară, la prima acțiune cu noul antrenor principal pe banca tehnică, Marius Mitu, s-a clasat în final între primele 4 echipe. Selecționata divizionară a fost învinsă greu, după executarea loviturilor de departajare, în semifinale de vicecampioana României, Old Boys București, apoi în finala mică a pierdut cu 1-2 în fața celor de la FC Boromir Râmnicu Vâlcea, cu un gol primit în minutul 39.

Naționala României, în prima componență oficială sub comanda lui Marius Mitu, este pregătită acum pentru două jocuri de verificare. Adversarul tricolorilor în aceste jocuri este naționala Bulgariei, participantă atât la EURO 2017 cât și la Campionatul European din acest an. Meciurile se vor juca pe Baza Sportivă Iaki Mamaia (Hotel Iaki), prima fiind programată pentru sâmbătă de la ora 19:00, iar cea de-a doua, duminică, de la ora 10:30.

Pentru aceste jocuri, extrem de importante în pregătirea pentru Campionatul European din Ucraina, Marius Mitu s-a hotărât asupra unui lot de 12 jucători, după cum urmează:

PORTARI:

 - Răzvan Eftimie (Old Boys București)
 - Florin Matache (Danco PRO București)

JUCĂTORI:
 - Răzvan Radu (Tanzmannschaft București)
 - Mircea Popa (Juventus Sibiu)
 - Ionuț Șaron Chirică (Danco PRO București)
 - Marian Ionuț (CS Luceafărul Cluj)
 - Gabriel Tănase (Juventus Sibiu)
 - Radu Burciu (Tanzmannschaft București)
 - Adrian Călugăreanu (Luxury Team București)
 - Claudiu Vlad (Juventus Sibiu)
 - Bogdan Corman (Golden Boys Piatra Neamț)
 - Sebastian Vasile (Tanzmannschaft București)

Partenerii Federatiei de Minifotbal din Romania

TOP