România a câştigat amicalul cu Danco Pro Bucureşti, scor 4-1


Echipa națională a României își continuă pregătirile în mini-stagiul de 3 zile de la Complexul Olimpic Izvorani. După ce luni a fost programată reunirea și un antrenament de reacomodare la efort, marți tricolorii au avut programat o ședință de pregătire la prânz și un meci de verificare seara în compania echipei Danco Pro București, una dintre echipele puternice ale Campionatului de Minifotbal București, echipă ce a participat în această vară la Cupa României de la Cluj Napoca. Acest prim test a fost prilejul ideal pentru staff-ul tehnic format din Dan Ștefan Cojocaru și Cristian Lupu să pună în practică schemele de joc de la antrenamente precum și de a le da minute tuturor celor 15 jucători convocați în lotul pentru Cupa Mondială din Tunisia (6-15 octombrie). Tricolorii au practicat un joc bun și au reușit să se impună cu scorul de 4-1 după golurile marcate de Radu Burciu (2), Mădălin Pușcă și...portarul Amarinei din acțiune. S-au jucat 3 reprize a câte 20 de minute. Interesant este faptul că la Danco Pro București a evoluat și fostul internațional român de fotbal, Ciprian Marica. Acesta a marcat de altfel singurul gol al echipei bucureștene.

România dispută miercuri de la ora 19:00 cel de-al doilea joc de verificare din stagiul de la Izvorani contra echipei de club a lui Adrian Călugăreanu, Luxury Team București. Joi dimineața, lotul tricolorilor va decola spre Tunisia acolo unde vineri este programat un ultim test cu India de la ora 11:00 locală, 13:00 în România. Sâmbătă de la ora 22:45, ora României, elevii lui Cojocaru și Lupu debutează la Cupa Mondială din Tunisia în grupa E contra campioanei europene din 2016, Kazakhstan, echipă pe care România a învins-o recent la EURO în Cehia cu scorul de 3-2 în faza grupelor.

Caseta de joc

România - Danco Pro București 4-1
Goluri: Burciu (2), M. Pușcă și Amarinei respectiv Marica
România: Eftimie, Amarinei, Burciu, Călugăreanu, R.Radu, M. Pușcă, C. Pușcă, Crăciun, I. Marian, Paulevici, Plopeanu, Vincene, Tănase, C. Vlad, M. Popa
Director tehnic: Dan Ștefan Cojocaru
Antrenor: Cristian Lupu

Partenerii Federatiei de Minifotbal din Romania

TOP