România, în semifinalele Campionatului Mondial! Victorie clară cu Australia

Echipa națională de minifotbal a României a ajuns în careul de ași al Campionatului Mondial din Australia, de la Perth. Tricolorii, pregătiți de Virgil Bejenaru și Tudor Simon, au trecut clar de țara gazdă, Australia, scor 6-0, și vor juca cu Mexic pentru un loc în finală.

România a condus cu 4-0 la pauza jocului disputat pe „Black Pearl” Arena din Perth și au mai înscris de două ori și în repriza a doua, reușind totodată să nu primească gol. Victoria a fost obținută cu susținerea unui grup inimos de suporteri români, veniți de acasă dar și din Perth, care au încurajat echipa pe tot parcursul jocului. Succesul a venit chiar de ziua de naștere a jucătorului Dragan Paulevici, jucător care a și marcat un gol miercuri seara.

România - Australia 6-0 (pauză: 4-0)
Goluri: Stelian Stancu, Mircea Ungur (2), Toma Vincene, Sebastian Vasile și Dragan Paulevici
România
Portari: Florin Matache si Laszlo Klein 
Jucatori: Mircea Ungur, Andrei Balea, Dragan Paulevici, Razvan Plopeanu, Saron Chirica, Mircea Popa, Razvan Radu, Andrei Carstea, Toma Vincene, Sebastian Vasile, Ionut Alecu si Stelian Stancu
Staff: Virgil Bejenaru (antrenor), Tudor Simon (director tehnic), Dan Stefan Cojocaru (manager general) 

România va întâlni în semifinale vicecampioana mondială din urmă cu 2 ani din Tunisia, echipa națională a Mexicului. Mexic s-a impus în sferturi cu scorul de 2-1 în fața campioanei mondiale și europene, Cehia. 

În semifinale au mai ajuns Brazilia, învingătoare 2-1 cu Slovacia și Ungaria care a trecut cu scorul de 3-0 de Ucraina.

Semifinalele se joacă joi, Brazilia - Ungaria, de la ora 12:00 și România - Mexic, de la ora 14:00 (ora României).

Hai România, hai tricolorii!

Partenerii Federatiei de Minifotbal din Romania

TOP