România participă, alături de alte cinci echipe, la Cupa Klitschko la Kiev

Echipa națională de minifotbal a României, vicecampioana europeană, va participa între 24 și 26 mai la Klitschko Cup, o competiție de pregătire, organizată la Kiev în Ucraina. Alături de România, mai participă: Anglia, Elveția, Irlanda, Croația și țara gazdă, Ucraina.

România, cea mai titrată echipă națională din istoria minifotbalului, cu 6 titluri europene la activ, își continuă pregătirile pentru Campionatul Mondial din Australia, de la începutul lunii octombrie. Primul stagiu de pregătire, unul foarte puternic, l-a constituit participarea la prima ediție a Continental Cup, în Tunisia. Acolo, România a terminat neînvinsă competiția, remizând contra campioanei mondiale și europene, Cehia, scor 6-6, meci în care ai noștri au condus în permanență. Elevii lui Marius Mitu au învins în ultimul meci Anglia cu scorul de 3-1 și au obținut medaliile de bronz.
 
Acum, ai noștri se întorc la Kiev, acolo unde anul trecut în luna august, au obținut titlul de vicecampioni europeni. România participă la Klitschko Cup, competiție în care se va duela cu adversari puternici, precum: Anglia (locul 4 la Campionatul European din Ucraina și locul 4 la Continental Cup), Elveția, Irlanda, Croația și Ucraina. Meciurile vor avea loc de vineri, 24 mai, până duminică, 26 mai.
 
Lotul deplasat de către antrenorul principal, Marius Mitu și directorul tehnic, Dan Ștefan Cojocaru, este următorul:
 
Lot România
 
Portari
Cosmin Amarinei (Timișoara) și Răzvan Eftimie (București)
 
Jucători
Șaron Chirică (Buzău), Mircea Popa (Sibiu), Ionuț Alecu (București), Radu Burciu (Brașov), Andrei Nemițanu (Timișoara), Andrei Brașoveanu (București), Adrian Călugăreanu (Brașov), Răzvan Plopeanu (Timișoara), Bogdan Corman (Bacău) și Mihai Leaha (Deva)

Staff
Marius Mitu – Antrenor Principal
Dan Ștefan Cojocaru – Director Tehnic
 
Alături de jucătorii echipei naționale de seniori a României, au făcut deplasarea la Kiev și o serie de jucători ai naționalei under 21, care vor disputa, de asemenea, meciuri de pregătire.
 
Lot România under 21

Răzvan Felician Birta, Andrei Ferik, Danut Catalin Cotobas, Alexandru Mihai Mos, Robert Chiritoiu, Marius Balas, Ovidiu Nicusor Arama și Robert Andrei Crihan
 
Campionatul Mondial din Australia va fi organizat la Perth în perioada 01-11 octombrie. La start se vor afla 32 de echipe.
 

Partenerii Federatiei de Minifotbal din Romania

TOP