România va disputa două meciuri amicale cu Bulgaria în luna mai

România, campioană europeană de 6 ori din cele 8 ediții disputate până în prezent, demarează pregătirile pentru Campionatul European 2018 ce va avea loc la Kiev în Ucraina, între 12 și 18 august. În acest sens, prima acțiune o va reprezenta turneul Cupa Boromir de la Râmnicu Vâlcea, din perioada 28-29 aprilie, acolo unde va participa și o selecționată divizionară a României și la care noul antrenor principal, instalat la începutul acestui an, Dan Marius Mitu, va putea vedea la lucru mai mulți jucători cu potențial de convocare pentru EURO 2018. 

Federația de Minifotbal din România a reușit să perfecteze și două jocuri amicale pentru naționala României, jocuri care-l vor ajuta pe antrenorul Marius Mitu în vederea selecției pentru EURO 2018. Adversarul României în aceste două jocuri de verificare va fi naționala Bulgariei, echipă participantă la Campionatul European de anul trecut din Cehia. Meciurile dintre România și Bulgaria vor avea loc sâmbătă, 12.05.2018, de la ora 19:00 și duminică, 13.05.2018, de la ora 10:30, ambele la Mamaia pe Baza Sportivă Iaki Mamaia (Hotel Iaki) - UPDATE.

Vom reveni cu amănunte legate de lotul de jucători convocat pentru aceste partide de verificare.Biroul de presă al Federației de Minifotbal din RomâniaPartenerii Federatiei de Minifotbal din Romania

TOP