Victorie la scor cu Nigeria la debutul la Mondial

Echipa națională a României a debutat cu o victorie la scor la Campionatul Mondial de la Perth, din Australia. Echipa pregătită de Virgil Bejenaru și Tudor Șimon s-a impus cu scorul de 10-0 în fața reprezentativei Nigeriei, 2-0 la pauză. A fost un meci totalmente la discreția tricolorilor care au mai ratat cel puțin alte 10 ocazii clare de gol.

Performerul meciului a fost Stelian Stancu, autor a 4 goluri, purtător al unui număr cu greutate pe tricou, 10. Mircea Popa și Răzvan Plopeanu au reușit câte o dublă, în timp ce Răzvan Radu și Dragan Paulevici au înscris câte o dată.

Tricolorii au fost încurajați la meci de o inimoasă galerie românească, o parte dintre veniți din țară cu echipa, cealaltă de aici din Perth, români stabiliți de ani buni pe coasta de vest a Australiei. Le mulțumim tuturor pentru susținere!

România - Nigeria 10-0 (pauză 2-0)
Goluri: Stelian Stancu (4), Mircea Popa (2), Răzvan Plopeanu (2), Dragan Paulevici și Răzvan Radu
Florin Matache și Laszlo Klein (portari)
Mircea Ungur, Andrei Balea, Dragan Paulevici, Răzvan Plopeanu, Șaron Chirică, Mircea Popa, Răzvan Radu, Andrei Cârstea, Toma Vincene, Sebastian Vasile, Ionuț Alecu și Stelian Stancu (jucători)
Virgil Bejenaru (antrenor), Tudor Șimon (director tehnic), Dan Ștefan Cojocaru (manager general)

După meci, seara, delegația tricolorilor a participat la festivitatea de deschidere a Campionatului Mondial, din Langley Park, Perth.

Un test mai dur ne așteaptă cu siguranță joi, de la ora 15:30 împotriva Ucrainei, învingătoare în primul meci, 3-0 cu Liban.

Hai România! 

Partenerii Federatiei de Minifotbal din Romania

TOP