CAREI: HABEMUS CAMPEADOR !

Careiul, oras aflat departe, la frontiera tarii, este, insa, foarte aproape de inima minifotbalului romanesc. Chiar daca echipele din Carei nu au reusit, deocamdata, sa se califice la turneele finale, pasiunea localnicilor pentru sportul de amatori in general si minifotbal in special ramane nestirbita. 

Dovada este si frumoasa lupta pentru titlul de campioana a Careiului, la care au participat, anul acesta, trei echipe: CONTITECH, P&K GENERAL LEASING si OCH. Altfel spus, un soi de STEAUA, DINAMO si RAPID care s-au batut pentru titlul, meciurile dintre cele trei echipe vedete ale campionatului careian fiind derbiuri pline de suspans.

Saptamana aceasta, in ultimul act al celei de-a XI-a editii a campionatului din Carei, doua dintre cele trei echipe amintite au incins o partida pe cinste, care a incantat prin calitatea jocului si prin darzenia cu care combatantele si-au aparat sansele. Este vorba despre P&K GENERAL LEASING si OCH, prima reusind sa invinga cu scroul de 3-2, prin golurile marcate de SCHLACHTER (2) si PERES, pentru OCH punctand CURA si ARDELEAN. 

Rezultatul nu a schimbat, insa, numele liderei, care era deja decis, fiind vorba de o simpla formalitate pentru ca si dupa ultima etapa a acestei editii de campionat, formatia cea mai constanta in rezultate sa ramana pe  primul loc. Este vorba despre echipa CONTITECH, care a acumulat 27 de puncte din 30 posibile. 

Organizatorul competitiei de minifotbal din Carei, domnul TABI SZOLT, ne-a comunicat ca premierea echipelor cele mai merituoase va avea loc in luna martie, inainte de debutul cele de-a XII-a editii a campionatului careian. "In ceea ce priveste echipa care va merge din partea Careiului la baraj, deocamdata nu am luat decizia daca va fi vorba despre CONTITECH sau formatia care va castiga, in luna iunie, viitoarea editie a campionatului local", ne-a spus domnul Szolt. 

Printre premiile ce vor fi acordate sunt cele pentru cei mai productivi jucatori – OBIS CLAUDIU de la CONTITECH si SALAGEAN ROBERT de la OCH, ambii cu cate 17 goluri, pentru cel mai bun portar – OROS LORAND de la P&K GENERAL LEASING, cel mai tehnic jucator – SZASZ PAL de la MIK si echipei cu comportamentul cel mai sportiv – MIND EGY. 

Asadar, folosind latinescul HABEMUS CAMPEADOR, Careiul ARE CAMPIOANA !

 

NOTA: imaginea de deschidere - echipa CAMPIOANA, CONTITECH CAREI

Fotografiile din interior reprezeinta, in ordine de la DREAPTA la stanga, loturile echipelor P&K GENERAL LEASING, OCH, MIK, FC STAHLBAU HERMANN, FC MIND EGY si CONTITECH 

Noutati din CAMPIONAT MINIFOTBAL UNION SPORT CAREI

CAREI: Bad Boys, la un pas de fotoliul de lidera a turului

CAREI: Bad Boys, la un pas de fotoliul de lidera a turului

07-12-2010 | CAMPIONAT MINIFOTBAL UNION SPORT CAREI


Carei: Ros Albastrii lideri la 1 decembrie

Carei: Ros Albastrii lideri la 1 decembrie

02-12-2010 | CAMPIONAT MINIFOTBAL UNION SPORT CAREI


CAMPIONAT MINIFOTBAL UNION SPORT CAREI pe scurt

0

Jucatori sarbatoriti astazi (vezi lista)

15

Echipe active

145

Jucatori activi

0

meciuri in sezonul actual

Partenerii Federatiei de Minifotbal din Romania

TOP