SUCEAVA: Railex a castigat Cupa Cartierelor

Trofeul celei de-a cincea ediții a Cupei Cartierelor a ajuns din nou în vitrina celor de la Railex Burdujeni. Echipa patronată de Ilie Lahman a câștigat pentru a doua oară competiția, după ce s-a impus în finala mare, sub privirile a circa 500 de spectatori prezenți la baza Ramiro, cu scorul de 3-1, în fața formației Dinadrom Burdujeni.


“Alb-roșii” au deschis scorul printr-o lovitură liberă transformată de Tomescu, dar s-au văzut egalați în debutul reprizei secunde de reușita lui Zaremba. În aceste condiții, soarta finalei avea să decidă în ultimul sfert de oră, când Tomescu și-a trecut în cont dubla, iar pe contraatac, Căinari a trimis trofeul la Railex cu o “scăriță” de efect.


Podiumul a fost completat de câștigătoarea de anul trecut, Adistal Burdujeni, care s-a impus în finala mică, cu scorul de 2-0, în fața formației Old Bucovina Burdujeni, prin golurile lui Râpă și D. Duman.


La festivitatea de premiere de la final, organizatorii competiției au acordat și câteva premii speciale. Cornel Căinari (Railex Burdujeni) a fost desemnat cel mai tehnic jucător, Victor Bujdei (Dinadrom Burujeni) a primit titlul de cel mai bun portar,, Cristinel Turturean (Dinadrom Burdujeni) a fost declarat cel mai bun manager, în vreme ce Liviu Boca (Vestul Sălbatic Burdujeni) a câștigat atât titlul de golgheter, cu zece goluri înscrise la turneul final, cât și premiul pentru cel mai promițător jucător. Grație ultimul premiu, Liviu Boca a fost invitat să susțină probe de joc la divizionara a treia Sporting Suceava.

 

Railex Burdujeni a mizat de-a lungul competiției pe următorul lot de jucători: Dănuț Tipa, Sergiu Corban (căpitan), Paul Bosancu, Adrian Ungureanu, Florin Ailenei, Ovidiu Bosancu, Radu Tomescu, Marius Romaniuc, Andrei Duman și Cornel Căinari. Delegat: Dănuț Haraga.

 

 FOTO: http://www.gazetasv.ro/live-cupa-cartierelor-editia-a-5-a-2/


Noutati din Campionatul de Minifotbal Dacia Asphalt Vatra Dornei

Derby spectacol

Cel mai spectaculos meci din acest campionat s-a desfasurat in etapa a 4 -a! S-au confruntat doua echipe care isi doresc sa castige campionatul: Sporting Vatra Dornei și Portas, scor final 2-2!

13-05-2019 | Campionatul de Minifotbal Dacia Asphalt Vatra Dornei


DERBY de Vatra Dornei!!!

Confruntare spectaculoasa intre Sporting si Fc Barnarel in debutul returului de campionat. Dupa turul de campionat echipele se gasesc la egalitate de puncte pe primele doua pozitii.

02-04-2017 | Campionatul de Minifotbal Dacia Asphalt Vatra Dornei


Moment de reculegere in memoria lui Didi Prodan

Inaitea flueirului de start al meciului dintre Fc Barnarel si Maxi Sport, colegii de la Fc Barnarel au pregatit un mesaj in amintirea marelui jucator Didi Prodan.

21-11-2016 | Campionatul de Minifotbal Dacia Asphalt Vatra Dornei


Mobforest x 10

10 este numarul de turnee organizate la nivel local in ultimii 5 ani iar cei de la Mobforest au participat la toate. Este cea mai patimasa echipa de departe si ne bucuram sa ii avem la startul acestui nou sezon. Felicitari si multa bafta!

16-10-2016 | Campionatul de Minifotbal Dacia Asphalt Vatra Dornei


Design Construct se impune din nou la Vatra Dornei!!!

Rezultate in oglinda cu cele de anul trecut. 0-0 la pauza, 0-0 final. Brasov 3 din 4.

25-04-2016 | Campionatul de Minifotbal Dacia Asphalt Vatra Dornei


Cupa Bergenbier Vatra Dornei, editia a IV-a

Maxi Sport va invita sa participati traditionala competitie de minifotbal ce se desfasoara in fiecare an, in luna aprilie, la Vatra Dornei.

26-03-2016 | Campionatul de Minifotbal Dacia Asphalt Vatra Dornei


New Boys si-a revenit

Inceput foarte greu pentru New Boys dar victorie la scor

22-11-2015 | Campionatul de Minifotbal Dacia Asphalt Vatra Dornei


FC Barnarel solidari cu victimile din Colectiv

Mesaj emotionant al celor de la Fc Barnarel: ''Impreuna Rezistam''

22-11-2015 | Campionatul de Minifotbal Dacia Asphalt Vatra Dornei


San Marino castiga lejer prin cele 6 goluri marcate de Horia

Dupa o prima repriza echilibrata, San Marino se impune lejer in partea a doua, reusind sa castige primul meci din cadrul competitiei.

15-11-2015 | Campionatul de Minifotbal Dacia Asphalt Vatra Dornei


Sporting Vatra Dornei se impune in derby-ul etapei cu numarul 2

Rezultatul la pauza a fost 3-1 in favoarea celor de la New Boys. Inceputul primei reprize a gasit-o in forta pe Sporting care a marcat inca din primul minut, reusind sa egaleze apoi destul de repede, ca pana la final sa castige jocul.

07-11-2015 | Campionatul de Minifotbal Dacia Asphalt Vatra Dornei


Sponsori Campionatul de Minifotbal Dacia Asphalt Vatra Dornei

Pensiunea Maximiliyanis
Maxi Sport

Campionatul de Minifotbal Dacia Asphalt Vatra Dornei pe scurt

0

Jucatori sarbatoriti astazi (vezi lista)

12

Echipe active

184

Jucatori activi

0

meciuri in sezonul actual

Partenerii Federatiei de Minifotbal din Romania

TOP