Glissando, lidera dupa patru etape

Timisoara, metropola romaneasca din Vestul tarii, numara aproape 360.000 de locuitori si... 111 echipe afiliate la Asociatia Romana de Minifotbal. Un calcul simplu arata ca la o medie de zece jucatori pe echipa, in Timisoara sunt trei jucatori de minifotbal legitimati, la mia de locuitori. Alin Radosav, organizatorul competitiei din capitala Banatului ne spune ca popularitatea de care se bucura minifotbalul in aceasta zona a tarii nu este o supriza. Timisenii sunt oameni care stiu sa-si traiasca viata, sa faca sport, sa se intalneasca nu numai la o agapa, ci si la o partida buna de minifotbal care face mai mult decat zece meciuri vizionate la televizor.

Campionatul timisean numara trei grupe valorice si sapte divizii. Iar dupa patru etape desfasurate in editia 2010 - 2011, spectacolul sportiv este la el acasa.

In prima liga valorica, campioana MAV GLISSANDO s-a instalat deja la carma competitiei. In etapa desfasurata in weekendul trecut, formatia care a reprezentat Banatul la finala campioanelor judetene care a avut loc la Cluj in luna iulie, a castigat cu scorul de 4-1 meciul desfasurat cu TAO - TIM.

La egalitate de puncte, 12, cu campionii en-titre se afla, dupa patru etape, formatia CLUB AS. Derbiul dintre CLUB AS si EMINI s-a incheiat tot cu scorul de 4-1, lucru care a permis primei echipe sa tina pasul cu Glissando si sa spere ca etapa viitoare, cand vor juca in compania WMT GIROC, victoria va fi tot de partea lor. WMT, pe de alta parte, este echipa care a reprezentat Timisul la finala Cupei, competitie desfasurata la Zalau, loc unde a obtinut un rezultat foarte bun, clasandu-se pe un merituos loc trei.

In cea de a doua liga banateana sunt organizate doua divizii. In prima dintre acestea, lidere sunt,, dupa patru etape, echipele DRUFEC si PARIORII, ambele cu maximum de puncte. In cea de a doua divizie, trena este tinuta de echipele ATASATII, CONTINENTAL AP si HELLA.

In sfarsit, lidere in cele patru divizii ce compun cea de-a treia liga valorica sunt formatiile MELSAR (III A), FC CARANI, UMT si HATRICK MANIACS (III B), CAVALERII (III C), TRW si GLISSANDO 2 (III D).   

Noutati din CAMPIONATUL JUDETEAN DE MINIFOTBAL ALBORZ TIMISOARA

AJM Timis

Minifotbal feminin , copii si juniori - evenimente organizate de Asociatia Judeteana de Minifotbal Timis

26-02-2024 | CAMPIONATUL JUDETEAN DE MINIFOTBAL ALBORZ TIMISOARA


MINIMERCATO

In perioada 21 - 24 martie 2022 echipele pot modifica lotul jucatorilor maxim 4 modificari / lot : - 21 martie 2022 in intervalul orar 14.00 - 20.00 - LIGA IV - 22 martie 2022 in intervalul orar 14.00 - 20.00 - LIGA III - 23 martie 2022 in i

12-03-2022 | CAMPIONATUL JUDETEAN DE MINIFOTBAL ALBORZ TIMISOARA


Start Retur - Timisoara

La multi ani cu sanatate ! Sa aveti parte de toate , sanatate , bucurii , fericire si noroc la joc !

03-02-2016 | CAMPIONATUL JUDETEAN DE MINIFOTBAL ALBORZ TIMISOARA


CAMPIONATUL JUDETEAN DE MINIFOTBAL ALBORZ TIMISOARA pe scurt

4

Jucatori sarbatoriti astazi (vezi lista)

109

Echipe active

3272

Jucatori activi

1338

meciuri in sezonul actual

Partenerii Federatiei de Minifotbal din Romania

TOP