ACS Dream Team Gorj câștigă Cupa Dolce Vita!

Evenimentul sportiv „Cupa Dolce Vita”, ajuns la ediția cu numărul 11, s-a încheiat duminică în Complexul Dolce Vita. Multipla campioană a Gorjului, ACS Dream Team, și-a mai trecut în cont un trofeu, învingând în finală pe Primăria Padeș, scor 2-1. Medaliile de bronz au mers la echipa CS Voicu Dragon. 

Cupa Dolce Vita a adunat la start toate echipele implicate în cele două campionate majore desfășurate an de an în Complexul Dolce Vita, Liga 1 și Liga 2. Campioana en-titre a Gorjului, ACS Exclusive Tg-Jiu și vicecampioana, Peppy Dolce Vita, au fost eliminate în faza sferturilor de finală. În semifinalele disputate sâmbătă, au acces două dintre favorite, ACS Dream Team Gorj și Primăria Padeș, fosta ISU Gorj, dar și două surprize plăcute ale competiției, CS Voicu Dragon și Digi Team Tg-Jiu.
 
În prima semifinală, Dream Team a trecut de Voicu Dragon, scor 5-1, în timp ce Primăria Padeș a învins Digi în cea de-a doua semifinală, 4-1.
 
Duminică, au fost programate finala mică și finala competiției. Medaliile de bronz au mers către cei de la CS Voicu Dragon, care au trecut în finala mică de Digi Team, scor 2-1.
Finala a fost decisă de reușitele din prima repriză ale lui Eduard Frățilescu, jucător revenit recent la Dream Team. Primăria Padeș nu a mai reușit decât golul de onoare, pe finalul meciului, gol reușit de Ionuț Gîlcescu, jucător în Liga 3 de fotbal, la Gilortul Tg-Cărbunești.
 
ACS Dream Team Gorj – Primăria Padeș 2-1
Goluri: Eduard Frățilescu (min. 3 și 17 – penalty) / Ionuț Gîlcescu (min. 38)
Dream Team: Dorin Hîrsu și Dragoș Nicolae (portari) – Ștefan Doldur, Cristian Barbu, Marian Habet, Horia Șitoianu, Ion Cănăvoiu, Cristian Negrea, Mihai Șchiopu, Ion Al-Ioani și Eduard Frățilescu
Staff: Mihai Popescu și Bogdan Chiriac
Padeș: Florin Constantinescu (portar) – Ionuț Bivolariu, Claudiu Dumitru, Alexandru Mainerici, Ionuț Gîlcescu, Mădălin Vrancuți, Dragoș Iordache, Cristian Nanu și Victoraș Orzescu
Staff: Ionuț Bivolariu și Gheorghe Pecingină
 
Pe lângă premiile obișnuite oferite la fiecare competiție de ACS Minifotbal Gorj: cupe, medalii, trofee, diplome, răcoritoare, primele 4 echipe au primit și vouchere pentru achiziționarea de echipamente sportive. 
 
Astfel, câștigătoarea ACS Dream Team Gorj va primi 12 treninguri, iar locurile 2-4: Padeș, Dragon și Digi, câte 12 echipamente sportive, totul marca Joma. Aceste premii au putut fi oferite prin intermediul proiectului „Minifotbalul – sportul fără vârstă”, proiect aprobat în luna septembrie de instituția Consiliului Județean Gorj. Prin intermediul aceluiași proiect, echipa Peppy Dolce Vita a putut participa la Supercupa Old Boys, competiție organizată de Federația de Minifotbal din România, în perioada 8-10 octombrie, la Râmnicu-Vâlcea.
 
Premii oferite la Cupa Dolce Vita, ediția 11:
 
Locul 1: ACS Dream Team Gorj – un rând de 12 treninguri complete, bluză + pantaloni, marca Joma și două baxuri de bere Ursus
Locul 2: Primăria Padeș – un rând de 12 echipamente de joc complete, tricou + șort, marca Joma și un bax de bere Ursus
Locul 3: CS Voicu Dragon - un rând de 12 echipamente de joc complete, tricou + șort, marca Joma și un bax de bere Ursus
Locul 4: Digi Team Tg-Jiu - un rând de 12 echipamente de joc complete, tricou + șort, marca Joma și două pack-uri de bere Ursus
 
Premiul Fair Play: Viitorul FC
Cel mai bun jucător: Ionuț Bivolariu (Padeș)
Golgheter: Alexandru Mainerici (Padeș) – 5 goluri
Cel mai bun portar: Dragoș Nicolae (Dream)
Cel mai bun tânăr jucător: Antonio Cotojman (Dragon)
MVP-ul Finalei: Eduard Frățilescu (Dream)
 

Noutati din Campionatul Judetean de Minifotbal Dolce Vita Târgu Jiu

Digi Team, campioană în Liga 2 Amatori!

Digi câștigă titlul la egalitate de puncte cu Green, dar cu rezultate directe mai bune, 0-3 și 7-1. Digi va merge la Cupa României de la Sibiu.

30-05-2022 | Campionatul Judetean de Minifotbal Dolce Vita Târgu Jiu


ACS Dream Team Gorj, din nou campioană la Dolce Vita!

Dream Team își recâștigă titlul de campioană pierdut anul trecut, încheind acum sezonul la un punct în fața celor de la Padeș ISU.

30-05-2022 | Campionatul Judetean de Minifotbal Dolce Vita Târgu Jiu


Duelurile pentru titlu se joacă sâmbătă și duminică, 28-29 mai!

Lupta la titlu, atât în Liga 1 cât și în Liga 2, se decide sâmbătă, respectiv duminică, în Complexul Dolce Vita din Târgu Jiu.

27-05-2022 | Campionatul Judetean de Minifotbal Dolce Vita Târgu Jiu


Godinești animă finalul de sezon în Liga 2 Amatori

Godinești învinge liderul Green Team, scor 2-1 și dă speranțe urmăritoarelor în a prinde echipa care a condus campionatul pe tot parcursul sezonului.

03-05-2022 | Campionatul Judetean de Minifotbal Dolce Vita Târgu Jiu


Primăria Padeș & ISU Gorj, noul lider din Liga 1 Dolce Vita

Schimbare de lider în Liga 1 Dolce Vita, cu 4 etape înaintea finalului de sezon. Asta după ce Primăria Padeș & ISU Gorj a învins clar ACS Dream Team Gorj, scor 4-0.

03-05-2022 | Campionatul Judetean de Minifotbal Dolce Vita Târgu Jiu


Green Team pleacă de pe locul 1 în Turneul Final din Liga 2

Liderul are 3 puncte avans de principala rivală, Digi Team și 5 puncte avans de Godinești. Se va juca tur-retur, până pe data de 29 mai.

13-04-2022 | Campionatul Judetean de Minifotbal Dolce Vita Târgu Jiu


ACS Dream Team, lider la finele sezonului regulat

Multipla campioană a Gorjului pleacă de pe primul loc în Turneul Final al campionatului, dar nu va avea o misiune ușoară, având rivali foarte puternici la titlul de campioană.

13-04-2022 | Campionatul Judetean de Minifotbal Dolce Vita Târgu Jiu


ACS Dream Team, lider în Liga 1 la finalul turului sezonului regulat

Dream Team are 24 de puncte dintr-un maxim de 27 și pare, în acest moment, favorită la titlul de campioană. Până la finalul sezonului, mai sunt însă 15 etape.

08-02-2022 | Campionatul Judetean de Minifotbal Dolce Vita Târgu Jiu


ACS Dream Team și FC Mărășești, învingătoare în Cupa Porcului 2021

Duminică, 19 decembrie, s-au încheiat jocurile din tradiționala competiție a iernii din Complexul Dolce Vita, Cupa Porcului. ACS Dream Team a câștigat competiția principală, iar FC Mărășești pe cea a „Amatorilor”.

21-12-2021 | Campionatul Judetean de Minifotbal Dolce Vita Târgu Jiu


Remiză în derby-ul din Liga 2, dintre Viitorul și SEBN

Cele două echipe acumulează câte 10 puncte în clasament și conduc topul după primele 4 etape. Liga 2 se întrerupe în luna decembrie pentru jocurile din Cupa Porcului.

30-11-2021 | Campionatul Judetean de Minifotbal Dolce Vita Târgu Jiu


ACS Exclusive, lider după primele 4 etape din noul sezon

Campioana en-titre are maxim de puncte, 12 și este urmată în clasament de eternele rivale la titlu, ACS Dream Team și Peppy Dolce Vita. Campionatul se întrerupe în decembrie pentru jocurile din Cupa Porcului.

30-11-2021 | Campionatul Judetean de Minifotbal Dolce Vita Târgu Jiu


ACS Dream Team Gorj câștigă Cupa Dolce Vita!

Dream Team trece în finala disputată duminică, 24 octombrie, în Complexul Dolce Vita, de Primăria Padeș, scor 2-1. Medaliile de bronz merg la CS Voicu Dragon, 2-1 cu Digi Team.

25-10-2021 | Campionatul Judetean de Minifotbal Dolce Vita Târgu Jiu


Cupa Dolce Vita a ajuns la faza semifinalelor. Vezi echipele calificate

ACS Dream Team Gorj, CS Voicu Dragon, Primăria Padeș și Digi Team Tg-Jiu sunt echipele calificate în semifinalele evenimentului sportiv, Cupa Dolce Vita, ediția 11.

20-10-2021 | Campionatul Judetean de Minifotbal Dolce Vita Târgu Jiu


Victorii pentru favorite în etapa 2 din grupe a Cupei Dolce Vita

Evenimentul Sportiv Cupa Dolce Vita este în plină desfășurare la Târgu Jiu. Au avut loc deja meciurile din primele două etape ale fazei grupelor, favoritele confirmându-și statutul.

12-10-2021 | Campionatul Judetean de Minifotbal Dolce Vita Târgu Jiu


SEBN Tg-Jiu a câștigat Cupa „Împreună suntem minifotbal”!

SEBN a trecut în finală de Primăria Albeni, scor 1-0, în timp ce locul 3 a revenit celor de la Digi Team Tg-Jiu.

29-09-2021 | Campionatul Judetean de Minifotbal Dolce Vita Târgu Jiu


Fazele finale ale Cupei „Împreună suntem minifotbal”

Semifinalele au loc sâmbătă, 25 septembrie, urmate a doua zi, de finalele competiției. Urmează la start Liga 1 Dolce Vita și Liga 2 Amatori, sezonul 2021-2022.

24-09-2021 | Campionatul Judetean de Minifotbal Dolce Vita Târgu Jiu


Campionatul Judetean de Minifotbal Dolce Vita Târgu Jiu pe scurt

3

Jucatori sarbatoriti astazi (vezi lista)

108

Echipe active

469

Jucatori activi

0

meciuri in sezonul actual

Partenerii Federatiei de Minifotbal din Romania

TOP