Cupa Dolce Vita a ajuns la faza semifinalelor. Vezi echipele calificate

S-au stabilit echipele calificate în semifinalele evenimentului sportiv Cupa Dolce Vita, ediția 11. Dream Team și Primăria Padeș și-au respectat statutul de favorite în partidele din sferturi, în timp ce CS Voicu Dragon și Digi Team Tg-Jiu sunt surprizele plăcute ale competiției organizate în Complexul Dolce Vita din Parcul Central.

În cel mai tare duel din sferturile Cupei Dolce Vita, s-au întâlnit duminică, 17 octombrie, Dream Team, multipla campioană a Gorjului și Peppy Dolce Vita, actuala vicecampioană din Liga 1. Meciul a fost unul exchiolibrat, fără gol marcat în primele 30 de minute, dar cu un penalty ratat de Ștefan Doldur (Dream Team). Golul a venit în cele din urmă de la Horia Șitoianu, jucător recent sosit la Dream Team. Tabela a fost închisă în prelungiri de Cristian Barbu.
 
CS Voicu Dragon, care câștigase surprinzător grupa B, în fața a două echipe puternice din Liga 1, Peppy Dolce Vita și Wektra Bălești, a juca în sferturi cu Viitorul FC. Cele două echipe se mai întâlniseră în semifinalele din Liga 2 sezonul trecut, acolo unde cei de la Viitorul au obținut calificarea în finală și chiar trofeul de campioană. De data această însă, cei de la Voicu Dragon au reușit să-șiia revanșa, cu ajutorul a două goluri marcate între minutele 28 și 32.
 
Primăria Padeș, echipă care s-a întărit pentru acest sezon cu o serie de jucători de la ISU Gorj, dar și cu Claudiu Dumitru, nu a avut emoții în sferturi cu Primăria Negomir. A fost un festival de goluri care s-a încheiat la scorul de 10-2 pentru cei de la Padeș.
 
Ultimul sfert de finală a adus și o surpriză. Campioana Ligii 1, ACS Exclusive Tg-Jiu, nu a reușit să-și impună jocul în fața celor de la Digi Team Tg-Jiu, în ciuda faptului că a beneficiat la ora meciului de aportul unor jucători de Liga 3 Fotbal, precum Alexandru Avrămescu sau Robert Bubuioc. Digi s-a apărat bine și a punctat decisiv în ultimele 10 minute pentru o victorie, aproape neverosimilă, scor 3-0. Golurile au venit de la: Grindeanu, Uleanu și Iclănzan.
 
Rezultate, Sferturi de Finală, Cupa Dolce Vita
 
ACS Dream Team Gorj – Peppy Dolce Vita 2-0
CS Voicu Dragon – Viitorul FC 2-0
Primăria Padeș – Primăria Negomir 10-2
ACS Exclusive Tg-Jiu – Digi Team Tg-Jiu 0-3
 
În semifinalele, programate sâmbătă, 23 octombrie, Dream Team va întâlni Voicu Dragon de la ora 17:00, iar Primăria Padeș va juca împotriva celor de la Digi Team, de la ora 18:00.
Finala competiției este programată pentru duminică, 24 octombrie, de la ora 17:00, precedată de finala pentru medaliile de bronz.
 
Prin cadrul proiectului depus și aprobat de Consiliul Județean Gorj, proiect intitulat „Minfotbal – Sportul fără vârstă”, echipele calificate în semifinale vor primi echipamente sportive, marca Joma.
 

Noutati din Campionatul Judetean de Minifotbal Dolce Vita Târgu Jiu

Digi Team, campioană în Liga 2 Amatori!

Digi câștigă titlul la egalitate de puncte cu Green, dar cu rezultate directe mai bune, 0-3 și 7-1. Digi va merge la Cupa României de la Sibiu.

30-05-2022 | Campionatul Judetean de Minifotbal Dolce Vita Târgu Jiu


ACS Dream Team Gorj, din nou campioană la Dolce Vita!

Dream Team își recâștigă titlul de campioană pierdut anul trecut, încheind acum sezonul la un punct în fața celor de la Padeș ISU.

30-05-2022 | Campionatul Judetean de Minifotbal Dolce Vita Târgu Jiu


Duelurile pentru titlu se joacă sâmbătă și duminică, 28-29 mai!

Lupta la titlu, atât în Liga 1 cât și în Liga 2, se decide sâmbătă, respectiv duminică, în Complexul Dolce Vita din Târgu Jiu.

27-05-2022 | Campionatul Judetean de Minifotbal Dolce Vita Târgu Jiu


Godinești animă finalul de sezon în Liga 2 Amatori

Godinești învinge liderul Green Team, scor 2-1 și dă speranțe urmăritoarelor în a prinde echipa care a condus campionatul pe tot parcursul sezonului.

03-05-2022 | Campionatul Judetean de Minifotbal Dolce Vita Târgu Jiu


Primăria Padeș & ISU Gorj, noul lider din Liga 1 Dolce Vita

Schimbare de lider în Liga 1 Dolce Vita, cu 4 etape înaintea finalului de sezon. Asta după ce Primăria Padeș & ISU Gorj a învins clar ACS Dream Team Gorj, scor 4-0.

03-05-2022 | Campionatul Judetean de Minifotbal Dolce Vita Târgu Jiu


Green Team pleacă de pe locul 1 în Turneul Final din Liga 2

Liderul are 3 puncte avans de principala rivală, Digi Team și 5 puncte avans de Godinești. Se va juca tur-retur, până pe data de 29 mai.

13-04-2022 | Campionatul Judetean de Minifotbal Dolce Vita Târgu Jiu


ACS Dream Team, lider la finele sezonului regulat

Multipla campioană a Gorjului pleacă de pe primul loc în Turneul Final al campionatului, dar nu va avea o misiune ușoară, având rivali foarte puternici la titlul de campioană.

13-04-2022 | Campionatul Judetean de Minifotbal Dolce Vita Târgu Jiu


ACS Dream Team, lider în Liga 1 la finalul turului sezonului regulat

Dream Team are 24 de puncte dintr-un maxim de 27 și pare, în acest moment, favorită la titlul de campioană. Până la finalul sezonului, mai sunt însă 15 etape.

08-02-2022 | Campionatul Judetean de Minifotbal Dolce Vita Târgu Jiu


ACS Dream Team și FC Mărășești, învingătoare în Cupa Porcului 2021

Duminică, 19 decembrie, s-au încheiat jocurile din tradiționala competiție a iernii din Complexul Dolce Vita, Cupa Porcului. ACS Dream Team a câștigat competiția principală, iar FC Mărășești pe cea a „Amatorilor”.

21-12-2021 | Campionatul Judetean de Minifotbal Dolce Vita Târgu Jiu


Remiză în derby-ul din Liga 2, dintre Viitorul și SEBN

Cele două echipe acumulează câte 10 puncte în clasament și conduc topul după primele 4 etape. Liga 2 se întrerupe în luna decembrie pentru jocurile din Cupa Porcului.

30-11-2021 | Campionatul Judetean de Minifotbal Dolce Vita Târgu Jiu


ACS Exclusive, lider după primele 4 etape din noul sezon

Campioana en-titre are maxim de puncte, 12 și este urmată în clasament de eternele rivale la titlu, ACS Dream Team și Peppy Dolce Vita. Campionatul se întrerupe în decembrie pentru jocurile din Cupa Porcului.

30-11-2021 | Campionatul Judetean de Minifotbal Dolce Vita Târgu Jiu


ACS Dream Team Gorj câștigă Cupa Dolce Vita!

Dream Team trece în finala disputată duminică, 24 octombrie, în Complexul Dolce Vita, de Primăria Padeș, scor 2-1. Medaliile de bronz merg la CS Voicu Dragon, 2-1 cu Digi Team.

25-10-2021 | Campionatul Judetean de Minifotbal Dolce Vita Târgu Jiu


Cupa Dolce Vita a ajuns la faza semifinalelor. Vezi echipele calificate

ACS Dream Team Gorj, CS Voicu Dragon, Primăria Padeș și Digi Team Tg-Jiu sunt echipele calificate în semifinalele evenimentului sportiv, Cupa Dolce Vita, ediția 11.

20-10-2021 | Campionatul Judetean de Minifotbal Dolce Vita Târgu Jiu


Victorii pentru favorite în etapa 2 din grupe a Cupei Dolce Vita

Evenimentul Sportiv Cupa Dolce Vita este în plină desfășurare la Târgu Jiu. Au avut loc deja meciurile din primele două etape ale fazei grupelor, favoritele confirmându-și statutul.

12-10-2021 | Campionatul Judetean de Minifotbal Dolce Vita Târgu Jiu


SEBN Tg-Jiu a câștigat Cupa „Împreună suntem minifotbal”!

SEBN a trecut în finală de Primăria Albeni, scor 1-0, în timp ce locul 3 a revenit celor de la Digi Team Tg-Jiu.

29-09-2021 | Campionatul Judetean de Minifotbal Dolce Vita Târgu Jiu


Fazele finale ale Cupei „Împreună suntem minifotbal”

Semifinalele au loc sâmbătă, 25 septembrie, urmate a doua zi, de finalele competiției. Urmează la start Liga 1 Dolce Vita și Liga 2 Amatori, sezonul 2021-2022.

24-09-2021 | Campionatul Judetean de Minifotbal Dolce Vita Târgu Jiu


Campionatul Judetean de Minifotbal Dolce Vita Târgu Jiu pe scurt

3

Jucatori sarbatoriti astazi (vezi lista)

108

Echipe active

469

Jucatori activi

0

meciuri in sezonul actual

Partenerii Federatiei de Minifotbal din Romania

TOP