ARAD: VESTI DE LA MEDAMIRA

In vreme ce diverse starlete romanesti umplu ecranele TV cu giumbuslucurile lor penibile, gen scandaluri sexuale, care pe cine a mai blestemat sau cine si pe unde a mai lesinat, exista femei adevarate in Romania, care pot fi un real exemplu pentru oamenii care inca mai sunt oameni. Este vorba despre femei puternice, care au ambitie si stiu sa se descurce in activitati specifice barbatilor.

Cum ar fi minifotbalul. Un sport care, deocamdata cel putin, nu are echipe formate din domnisoare, insa un sport care a atras, deja, femei manager. In mai multe localitati din tara, parte din afacerile ce tin de minifotbal au fost prealuate de catre sotii, prietene sau fiice ale patronului. Fetele conduc parte din afacere, in vreme ce barbatii se ocupa cu admiratul peisajului atletic compus din diverse echipe aflate in intrecere.  

Exista, insa, si un caz unde o fetiscana si-a pus in gand sa tina ea sub control intreaga afacere, si unde planul a si reusit. La Arad, competitia de minifotbal este organizata de catre Medamira Popa, fiica cunosctului antrenor de fotbal Ionut Popa. Stirea nu e noua, multa lume o stie deja pesrsonal pe Medamira, insa este de admirat tenacitatea cu care aceasta tanara trece peste greutatile specifice unei afaceri cu multi barbati suparati. Pentru ca minifotbalul genereaza, deseori, certuri prietenesti si conflicte pe care tu, ca manager, ai datoria sa se aplanezi.

Anul acesta, Aradul nu s-a calificat la nationale. Nici anul  trecut, aradenii nu au reusit sa treaca de faza zonalelor. Medamira Popa are, insa, ambitia sa gaseasca solutii astfel incat campionatul aradean sa trimita o reprezentanta la un campionat national, si in acest scop, intentioneaza sa mareasca numarul de echipe care joaca in campionatu, loca. "Este posibil ca incepand din primavara sa avem aici, la Arad, doua ligi valorice, lucru care va impulisona competitia si va aduce un plus de interes din partea jucatorilor", ne-a  spus Medamira.

Campionatul aradean se desfasoara in sistem primavara - toamna, fiind deja desemnata campioana anului 2012. Este vorba despre echipa OLD SCHOOL FOOTBALL, care a reusit sa depaseasca destul de clar formatiile BARCELONA si MILAN. De altfel, campioana a inceput sa se pregateasca pentru meciurile de baraj din vara anului viitor, pauza competitionala fiind folosita pentru o serie de meciuri amicale, dupa care va urma turul campionatului, editia 2013  si marile examene din vara viitoare. 

Noutati din Campionatul Municipal de Minifotbal ARENA IONUT POPA

Campionatul Municipal de Minifotbal ARENA IONUT POPA pe scurt

0

Jucatori sarbatoriti astazi (vezi lista)

13

Echipe active

303

Jucatori activi

0

meciuri in sezonul actual

Partenerii Federatiei de Minifotbal din Romania

TOP