Meci frumos in primul mare derby al sezonului

Etapa cu numărul zece din Liga Desavoia a adus primul mare derby al sezonului, este vorba de meciul din Liga 1 dintre AC Luciano – Fc Nedav.

De la echipa de pe locul 2 au lipsit piese destul de importante, aici ii menţionăm pe Cristian Negrea şi Cătălin Cornea. Oricum victoria celor de la Nedav a fost categorică, nu prin prisma scorului, ci prin jocul prestat, golurile fiind marcate de Marinescu şi Huţanu. De menţionat faptul că cele două echipe au dat dovadă de un fair-play fantastic.

ACM Arad, a avut un start bun de sezon datorită meciurilor cu echipele din a doua jumătate a clasamentului. În meciul din această ectapă nu prea au avut nici o şansă în faţa celor de la FC Premiere, suferind o înfrângere clară, scor 6-2.

Alt meci interesant la prima vedere a fost cel dintre FC Bujac şi Black Warriors. Echipa coordonată de Sergiu Popa, Gloria Bujac s-a impus categoric cu scorul de 5-1.

În liga a 2-a Flamaura Roşie rămâne lider după succesul împotriva celor de la Jokers, scor 4-1, Real Team a pierdut locul doi după eşecul surprinzător împotriva echipei Takata Scularie. Derby-ul etapei a avut o câştigătoare cât se poate de clară, 5 Colţuri care a învins 6-2 o altă echipă care părea să emită pretenţii la promovare. În acest moment echipele care par să fie favorite certe la promovare sunt Flamura Roşie şi 5 Colţuri.

În liga a 3-a situaţia nu s-a schimbat în fruntea clasamentului nici după această etapă, Old Friend şi Poker Stars obţinând victorii categorice.  

 

Noutati din Liga Desavoia Arad

Surprize in etapa a noua

A mai trecut o etapa cu multe surprize in toate trei ligile

17-10-2016 | Liga Desavoia Arad


Liga Desavoia Arad pe scurt

10

Jucatori sarbatoriti astazi (vezi lista)

66

Echipe active

1398

Jucatori activi

1052

meciuri in sezonul actual

Partenerii Federatiei de Minifotbal din Romania

TOP