Surprize in etapa a noua

Runda cu numărul nouă din Liga Desavoia a fost una spectaculoasă cu răsturnări de situaţie

În liga I a fost etapă în care liderul FC Nedav nu a reuşit să o învingă pe Alfa United o echipă mai slab clasată, obţinând doar un rezultat de egalitate, 3-3. De acest lucru nu a reuşit să profite contracandidata la locul 1 AC Luciano care a remizat tot 3-3 cu Yazaki o echipă plăcută în acest sezon. După semi-eşecul celor două echipe din frunte, Acm Arad s-a apropiat la doar 2 puncte. Derby-ul etapei a fost confruntarea dintre Mavros şi Sistema, la acest meci s-a evidenţiat Vasile Georgiu marcând unicul gol al partidei. Meciul a fost considerat derby deoarece au jucat primele două clasate din sezonul trecut.

 

Liga 2, cea mai echilibrată după primele nouă etape

Începând de ieri liga a-2-a are un nou lider, este vorba de Flamura Roşie. FC Helen a pierdut poziţia de lider după ce a pierdut ruşinos cu ultima clasată San Lorenzo. O nouă surpriză a fost furnizată de o altă echipă care speră la un loc de promovare, 5 Colţuri care a pierdut 3-1 cu FC Marţi, echipă aflată în zona fierbinte a clasamentului.  Echipa care a profitat de acest lucru a fost Real Team care a învins 8-2 formaţia Elmo şi a urcat pe locul 2.

 

Old Friend, lider atât în clasament cât şi la golgeteri

Poate cea mai în formă echipă din toate cele trei ligi, Old Friend a reuşit să câştige categoric împotriva echipei Hai Sântana, scor 8-1. În această partidă a reuşit să se remarce Adrian Orhean golgeterul din Liga Desavoia, marcând de cinci ori şi ajungând la 30 de goluri în actualul sezon. Totodată etapa cu numărul nouă a adus şi primul derby al actualului sezon în Liga a 3-a , este vorba de partida Poker Star - Euro Mos, negrii obţinând o victorie la scor de tenis, 6-0.

Tot ieri Poker Star a avut şansa să se apropie la doar un punct de Old Friend dar a pierdut suprinzător 2-1 într-un meci restanţă împotriva celor de la DB Schenker.

 

 

Noutati din Liga Desavoia Arad

Surprize in etapa a noua

A mai trecut o etapa cu multe surprize in toate trei ligile

17-10-2016 | Liga Desavoia Arad


Liga Desavoia Arad pe scurt

3

Jucatori sarbatoriti astazi (vezi lista)

66

Echipe active

1398

Jucatori activi

1052

meciuri in sezonul actual

Partenerii Federatiei de Minifotbal din Romania

TOP