Surprize, surprize! Liga Mini Fotbal Prahova

Victorie dramatică in Liga A reușita de Saavi Sport contra celor de la Ader, după ce am fost conduși la pauză cu scorul de 0-3. Acestia au revenit spectaculos în partea secundă și au intors scorul câștigând astfel pe final cu 4- 3. Pentru Saavi Sport au marcat Daniel Cristea (2), Sergiu Ivan (1) Mircea Ivan (1), Ionuț Radu, in timp ce la Ader au marcat Paraschiv Emilian (2) si Arvunescu Costin.

 

In Liga B, Inotesti MFC i-a administratat prima infrangere liderului la zi, a urcat pe locul 4 si a incins lupsa la podium.
M.F.C Inotesti câștigă greu pe terenul celor de la Prahova Ploiesti si se apropie de podiumul ligii B Prahova la minifotbal !

 

Chiar daca Prahova Ploiesti parea favorita clar in fata celor de la Inotesti MFC, s-au trezit condusi dupa doar 5 minute de joc, cu scorul de 2-0, goluri marcate de Costea Andrei si Spiridon Cătălin. In urma unor greseli individuale pe un joc defensiv al echipei Inotesti MFC, liderul a reușit să restabilească egalitatea până la pauză. Începutul reprizei a doua a fost de partea gazdelor trecând în avantaj pe tabela de marcaj 3-2. A fost momentul in care echipa cei de la Inotesti MFC s-a "trezit din pumni". Dandu-si seama ca nu au cum să piardă acest meci jucatorii au dat dovadă de caracter si daruire. Ce a urmat a fost de vis. În urma mai multor schimbări tactice pe un joc ofensiv bun, echipa a reușit să marcheze de 3 ori prin Grigore Denis, Gheormescu Laurentiu si Spiridon Cătălin, ducand scorul la 5-3. Pe final, Prahova Ploiesti a reușit sa reducă din diferență 4-5, având si o bară, ce a făcut ca finalul meciului sa fie trait intens de ambele părți, insa cu toate cele 3 puncte au mers pana la urma la Inotesti MFC. Scor final Prahova Ploiești - M.F.C Inotesti 4-5.

 

Sporting Aricesti profita de pasul gresit facut de Prahova Ploiesti si urca pe podium, aflandu-se la acelasi nr. de puncte cu liderul, cele doua echipe fiind despartite doar de golaveraj.
Meciul dintre Decathlon si Sporting Aricesti din cadrul etapei a V-a s-a incheiat cu scorul de 2-4. Golurile ocupantei locului 2 au fost marcate de capitanul si golgheterul echipei Bunghez Catalin (6', 28'), Voinea Alexandru (29') si Bucur Mihai (40'). Desi inceputul meciului a fost dificil, pe parcusul celor 40 de minute jucatorii echipei Sporting au avut o prestatie notabila si au aratat ca si-au dorit mai mult victoria.

 

MFC Ploiesti invinge greu pe Metalul Plopeni, fix pe finalul meciului, atunci cand plopenarii nu mai aveau nimic ce face pentru a obtine macar un punct. MFC Ploiesti isi adjudeca cele 3 puncte si urca pe podium.

 

Celelalte favorite se impun fara prea mari emotii, ocupanta locului secund isi respecta blazonul si invinge cu scorul de 5-1 pe Top Valea Doftanei, Troia MFC mai obtine inca o victorie, totalizand 7 puncte in clasament, in timp ce Copacabana inca asteapta obtinerea primelor puncte in acest sezon. In ultimele doua meciuri din Liga A, cotand pentru etapa a V-a, Old Boys Baicoi a facut o figura frumoasa in fata celor de la Team Alimtex. Chiar daca baicoienii au egalat in minutul 39, echipa mai experimentata, Team Alimtex, a furat punctul celor de la Old Boys, reusind sa marcheze in ultima faza a meciului si obtinand toate punctele puse in joc.
X Squad nu a avut meci usor in fata celor de la Clarf United, dar s-au impus la finalul celor 40 de minute de joc, cu scorul de 5-3, mentinandu-se la 2 lungimi distanta de ocupanta locului 3.

 

In Liga B, scor de zaruri in primul meci, 6-6 intre Extremadura si Fan Courier, la capatul unui meci extrem de spectaculos. Tunarii Lidl obtin primele puncte in acest sezon, reusind sa invinga echipa Chimistul Grafex cu scorul de 6-3, acelasi lucru izbutind si Blue Star, prin victoria cu 4-2 in fata celor de la GLS Ploiesti.
Superstars ajunge pe locul 5, insa nu lipsit de emotii, golul victoriei venind in ultimul minut de joc, scorul final de 5-4 fiind stabilit de Marin Catalin.

 

 

Rezultate si clasamentul la zi pe www.lmf.ro

Noutati din Liga Mini Fotbal

Surprize, surprize! Liga Mini Fotbal Prahova

Si in Liga A si in Liga B, echipele date ca favorite certe inaintea etapei a V-a au clacat in fata unor echipe mai mobilizate si care si-au dorit vicoria.

08-10-2018 | Liga Mini Fotbal


Tanzmanieni campioni la Ploiesti - CRSE 2018

Tanzmannschaft Bucuresti este campioana Campionatului Regional Sud Est 2018, organizat in acest weekend de Asociatia Liga Mini Fotbal (LMF) , in parteneriat cu Federatia de Minifotbal

12-06-2018 | Liga Mini Fotbal


Se stiu deja primele 5 calificate in Sferturile de Finala ale CRSE 2018

Prima zi: rezultate + clasament Campionatul Regional SUD - EST Se stiu deja primele 5 calificate in Sferturile de Finala ale CRSE 2018, din totalul de 8. Acestea sunt: Ajax Dulcisimo GALATI , Inter Palas CONSTANTA, Tanzmannschaft BUCURESTI, Chedra

08-06-2018 | Liga Mini Fotbal


Candidatii la alegerile din data de 8 mai 2016 va ureaza Paste Fericit!

Doar cateva minute trebuie sa va alocati pentru a-i cunoaste pe candidatii la alegerile din data de 8 mai 2016,organizate de FMR pentru functia de Presedinte si membri in cadrul Comitetului Executiv.

30-04-2016 | Liga Mini Fotbal


Juventus Sibiu este castigatoarea Supercupei Romaniei la Minifotbal - 2013 !

Juventus Sibiu este castigatoarea Supercupei Romaniei la Minifotbal - 2013 !

06-10-2013 | Liga Mini Fotbal


Pasiune dusa la extrem : Episdoul 2 - LMF Prahova - VIDEO

Pasiune dusa la extrem : Episdoul 2 - LMF Prahova - VIDEO

18-06-2013 | Liga Mini Fotbal


LMF Prahova a pierdut un mare om, caracter si specialist. Doctorul Sandu Dobrescu. Dumnezeu sa-l ier

LMF Prahova a pierdut un mare om, caracter si specialist. Doctorul Sandu Dobrescu. Dumnezeu sa-l ierte!

09-04-2013 | Liga Mini Fotbal


Prahova: Cand e vorba de pasiune, nici vremea nu conteaza

Prahova: Cand e vorba de pasiune, nici vremea nu conteaza

28-03-2013 | Liga Mini Fotbal


PRAHOVA: VISPESTIUL E IN GRAFIC

PRAHOVA: VISPESTIUL E IN GRAFIC

03-12-2012 | Liga Mini Fotbal


PLOIESTI: LIDERA-I VISPESTI !

PLOIESTI: LIDERA-I VISPESTI !

20-11-2012 | Liga Mini Fotbal


PRAHOVA: MIERCURI E DERBI !

PRAHOVA: MIERCURI E DERBI !

21-05-2012 | Liga Mini Fotbal


PRAHOVA: EKATRUST REDIVIVUS ?

PRAHOVA: EKATRUST REDIVIVUS ?

02-04-2012 | Liga Mini Fotbal


Liga Mini Fotbal pe scurt

5

Jucatori sarbatoriti astazi (vezi lista)

150

Echipe active

1348

Jucatori activi

314

meciuri in sezonul actual

Partenerii Federatiei de Minifotbal din Romania

TOP