CNFI va avea loc între 16 și 18 iulie la Botoșani

Comunicat FMR - 26 iunie 2021

In urma sedintei avute in Comitetul Executiv al FMR s-a stabilit organizarea Campionatului National al Firmelor si Institutiilor la minifotbal (editia a VI-a). 

 
Competitia va fi organizata in perioada 16-18iulie 2021 la Botosani. In vederea participarii echipelor interesate va transmitem urmatoarele: 
 
1. In functie de numarul echipelor inscrise pentru a participa la competitie, in data de 06.07.2021, va vom prezenta informatiile legate de tragerea la sorti si de programul competitional. 
 
2. Organizatorii vor anunta participarea echipelor la CNFI, pana in data de 6 iulie 2021. Comunicarea de catre organizatori a numelui echipei / echipelor participante la CNFI, se va face prin email la adresa: fmrcompetitii@gmail.com 
 
3. FMR le va considera ca si participante la CNFI, doar pe acele echipe pentru care a fost achitata taxa de participare, pana in data de 6 iulie 2021. 
 
4. Fiecare campionat local are dreptul de a inscrie la CNFI una sau mai multe echipe, acestea fiind desemnate conform regulamentului intern. 
 
5. Sistemul de desfasurare si criteriile de calificare vor fi anuntate inainte de tragerea la sorti. 
 
6. Invingatoarea din finala competitiei va fi desemnata castigatoare CNFI 2021 si va participa la EMF BUSINESS CUP 2021 din Antalya (Turcia) in perioada 13-17 octombrie 2021. 
 
7. Echipele participante trebuie sa completeze Tabelul Nominal de participare care va fi prezentat, impreuna cu extrasul Revisal, la Comisia de Organizare, la Botosani. 
 
8. Echipele au obligatia de a prezenta un extras Revisal in care apar jucatorii inscrisi in Tabelul nominal. Extrasul trebuie semnat si stampilat de biroul resurse umane al societatii / institutiei. ( conf. Prevederilor din Legea 4 din Regulamentul de desfasurare al competitiei). In cazul echipelor care provin de la institutii specifice (exemplu: IPJ, Jandarmerie, ISU, Pompieri, etc) identificarea jucatorilor se va face in baza tabelului nominal de particiapre, semnat si stampilat de biroul resurse umane, iar jucatorii vor avea asupra lor actul de legitimare emis de institutia de care apartin. 
 
9. Jucatorii vor prezenta la joc, adeverinta medicala individuala (in cazul in care pe Tabelul nominal nu apare ştampila medicului in dreptul jucatorului). Toate persoanele participante (jucatori, staff tehnic, staff medical, staff suport, delegati, vor prezenta documente in original cu rezultatul testelor pentru depistarea infecției cu virusul Sars-CoV-2, RT-PCR sau antigene rapide si sunt considerate valabile numai dacă sunt făcute în unități avizate de Ministerul Sănătății și efectuate în conformitate cu metodele aprobate de Ministerul Sănătății.
 
Testele Antigene – sunt valabile 7 zile din momentul recoltarii probei 
Testele RT-PCR – sunt valabile 14 zile din momentul recoltarii probei 
 
Persoanele care au dovada vaccinarii (ambele vaccine) NU vor efectua teste rapide sau RT-PCR. Persoanele in cauza vor prezenta, la biroul acreditari, dovada Vaccinarii. 
 
10. Delegatii echipelor vor prezenta la începutul fiecarui joc, cartea de identitate, pasaportul sau un alt act doveditor (cu poza) care sa ateste identitatea fiecarui jucator. Sunt acceptate si legitimatiile de lucru/serviciu. 
 
11. Pentru fiecare joc se va intocmi un Raport de arbitraj, unde pot fi trecuti doar jucatorii inscrisi in Tabelul Nominal prezentat (si vizat) la inceputul competitiei. 
 
12. Pentru informatii cu privire la locatiile bazei sportive, cazare, masa, etc. va rugam sa il contactati pe Organizatorul local – Ilie Andrici (0753 890 160). 
 
Pentru alte informatii, transmiterea tabelului cu jucatori sau orice alte intrebari, va rugam sa utilizati adresa de email: fmrcompetitii@gmail.com 
 
Nota Importanta: In baza acordului incheiat intre FMR si EMF, Romania va putea fi reprezentata la EMF Business Cup, Antalya 2021, de un numar de 5 echipe. Cu privire la acrodarea Licentelor pentru 2021, CEX va reveni cu un comunicat.
 
Comisia Nationala de Competitii FMR

Partenerii Federatiei de Minifotbal din Romania

TOP