EMF anulează organizarea turneului EUROCUP 2020

Federația Europeană de Minifotbal (EMF) a transmis astăzi că anulează organizarea turneelor EMF EUROCUP 2020 și EMF Masters Cup 2020, programate inițial să aibă loc între 2 și 6 septembrie, la Rimini-Riccione, în Italia.

 
Comunicatul EMF în cele ce urmează:
 
„În conformitate cu situația curentă privind pandemia de COVID-19 și prelungirea termenelor de restricții privind călătoriile, vă informăm, cu regret, că suntem obligați să anulăm turneul EUROCUP 2020. Decizia a fost luată de Comitetul Executiv al Federației Europene de Minifotbal, în timpul întâlnirii din 11 august 2020.

Din păcate, majoritatea echipelor interesate de participare nu pot călători liber în Italia (nu pot pătrunde în țară / trebuie să stea în izolare după sosire) iar restricțiile sunt prelungite.

Luând în considerare răspândirea COVID-19 din ultimele săptămâni, așteptările privind un al doilea val epidemic, extinderea restricțiilor de călătorie, dar și riscurile asupra sănătății provocate de acest virus, Comitetul Executiv a decis să anuleze organizarea EUROCUP 2020 la Riccione, în Italia.”
 
Le mulțumim echipelor de la noi din țară care și-au manifestat interesul de a participa și ne pare rău pentru situația creată!
 

Partenerii Federatiei de Minifotbal din Romania

TOP