Modificare in grupa L de la Supercupa Romaniei

COMUNICAT FMR – modificari Grupa L din data de 29.05.2021

 
CEx al FMR, intrunit in sedinta de lucru in data de 29.05.2021, a analizat adresa trimisa in data de 28.05.2021 de catre Comisia de organizare a Campionatului de Minifotbal Bucuresti (CMFB), prin care organizatorul solicita schimbarea echipei participante la Supercupa Romaniei de la Oradea, pentru urmatoarele motive:
 
1. Pentru desemnarea celei de-a doua echipe care sa participe la Supercupa Romaniei 2021, Comisia de organizare a Campionatului ,,CMFB” a decis disputarea unui joc de baraj de calificare la Supercupa Romaniei, intre echipele Luxury Team Bucuresti si Old Boys Bucuresti. Partida s-a disputat in data de 18.05.2021 si s-a incheiat cu victoria echipei Old Boys Bucuresti.
 
Dupa disputarea meciului, echipa Luxury Team a inaintat o contestatie motivand ca documentele prezentate de Old Boys, care atestau efectuarea testelor antigen de catre jucatorii sai, sunt neconforme si nu respecta normele si conditiile regulamentare stabilite pentru acest joc.
 
In urma documentelor si probelor prezentate, Comisia de organizare a luat decizia de a acorda victoria la ,,masa verde” echipei Luxury Team Bucuresti si a solcitat FMR ca cel de-al doilea loc la Supercupa României, in urma acestei decizii, sa fie atribuit echipei Luxury Team Bucuresti.
 
2. In baza acestei adrese, CEx a luat la cunostinta de aceasta solicitare si a hotarat inlocuirea din programul competitiei a echipei Old Boys Bucuresti cu echipa Luxury Team Bucuresti (respectandu-se pozitia si calendarul stabilit dupa tragerea la sorti).
 
3. In urma acestei decizii, Grupa L de la Supercupa Romaniei, va avea urmatoarea componenta:
 
1. Nurvil Ramnicu Valcea
2. MFC Corvinul Hunedoara
3. Luxury Team Bucuresti
 
Programul jocurilor din Grupa L stabilit in urma trageri la sorti, nu sufera modificari.
 
Comitetul Executiv al FMR

Partenerii Federatiei de Minifotbal din Romania

TOP