Modificare în grupa O a Supercupei României

COMUNICAT FMR – modificari Grupa O din data de 26.05.2021 

C.Ex. al FMR, intrunit in sedinta de lucru in data de 25.05.2021, a analizat situatia creata prin anuntul privind neprezentarea la Supercupa Romaniei a echipei ACS Sageata Stejarul Tulcea si a luat urmatoarele decizii in legatura cu locul ramas disponibil pentru competitia de la Oradea:
 
1. In urma adresei de informare transmisa de Comisia de Organizare a Campionatului din Tulcea, conform careia, din motive obiective, echipa ACS Sageata Stejarul Tulcea nu se mai poate prezenta, Comitetul Executiv al FMR a analizat cererile depuse de organizatori privind atribuirea unui loc suplimentar la Supercupa Romaniei.
 
2. In urma analizei, s-a hotarat ca locul ramas liber sa fie acordat Campionatului Fair Play din Alba Iulia, in baza solicitarii depuse la FMR in data de 12.05.2021.
 
3. Astfel, echipa La Bolta Alba Iulia a fost repartizata in Grupa O a Supercupei, pe pozitia in care s-a gasit dupa tragerea la sorti, reprezentanta campionatului din Tulcea. Dupa aceasta decizie, Grupa O va avea urmatoarea componenta:
 
1. VLD Trans Baia Mare
2. La Bolta Alba Iulia
3. ACS Galaxy Brad
 
Programul jocurilor din Grupa O stabilit in urma trageri la sorti, nu sufera modificari.
 
Comitetul Executiv al FMR

Partenerii Federatiei de Minifotbal din Romania

TOP