Procedură emitere acreditări jucători și staff tehnic la Supercupa României

                                                        Comunicat – 18.05.2021 | Program acreditari - Supercupa Romaniei, Oradea 2021

 
Va prezentam mai jos programul de acreditari pentru Supercupa Romaniei, editia 2021 si cateva informatii importante pentru prezentarea documentelor solicitate pentru jucatori si staff: 
- 03 iunie, joi – Intre orele 14:00 si 22:00 - acreditari jucatori si staff tehnic echipe. 
Locatia: Baza Sportiva AEK Oradea, Calea Santandrei, nr. 4 (intrare langa Arabesque) 
 
In vederea realizarii procesului de acreditari jucatori, rugam delegatii echipelor sa se prezinte la biroul acreditari, la data si ora stabilita. 
 
1. In vederea participarii la Supercupa Romaniei, solicitam organizatorilor locali ca, impreuna cu delegatii echipelor participante, sa aiba in vedere urmatoarele: 
a) Tabel nominal cu jucatorii echipei participante, valabil cel intocmit de comisia de organizare locala, dupa modelul emis de FMR cu semnaturile si parafele de rigoare (solicitate). 
 
b) Jucatorii au obligatia de a avea asupra lor un act de identitate valabil, cu poza (C.I., pasaport, permis de conducere), in vederea verificarii identitatii acestora inainte de desfasurarea jocului. In cazul unor probleme legate de lipsa unui document de identificare al jucatorului va rugam sa anuntati FMR inaintea inceperii competitiei. 
 
c) Adeverinta medicala individuala, emisa in anul 2021, prin care sa reiese ca jucatorul este apt pentru efort, sport, etc. Sunt valabile si legitimatiile proprii cu parafa medicala si stampila unitatii medicale emitente pe anul 2021. 
 
2. Toate persoanele participante (jucatori, staff tehnic, staff medical, staff suport, delegati, vor prezenta documente in original cu rezultatul testelor pentru depistarea infecției cu virusul Sars-CoV-2, RT-PCR sau antigene rapide, prevăzute în documentele transmise anterior si sunt considerate valabile numai dacă sunt făcute în unități avizate de Ministerul Sănătății și efectuate în conformitate cu metodele aprobate de Ministerul Sănătății. 
 
Testele Antigene – sunt valabile 7 zile din momentul recoltarii probei 
Testele RT-PCR – sunt valabile 14 zile din momentul recoltarii probei 
 
3. La Supercupa Romaniei / Campionatul National, vor avea drept de joc doar acei jucatori care sunt inregistrati pe site-ul FMR si care sunt inscrisi pe Tabelul nominal stampilat si semnat de organizator. 
 
4. Jucatorii sunt considerati inscrisi pentru Supercupa Romaniei doar dupa verificarea tabelelor nominale si emiterea acreditarilor de catre FMR. 

Comisia Nationala de Competitii

Partenerii Federatiei de Minifotbal din Romania

TOP