Procedura de acreditare a jucătorilor pentru CNFI, Botoșani 2021

Comunicat, Program acreditari Campionatul National Firme si Institutii 2021, Botosani

Prin prezenta adresa instiintam echipele participante la CNFI 2021, cu privire la urmatoarele:

Campionatul National, editia 2021, se va desfasura in perioada 16-18 iulie.

- 15 iulie - acreditari jucatori si staff tehnic echipe - Intre orele 16:00 si 23:00

Biroul de Acreditari va fi amplasat in incinta Hotel Rapsodia (etaj 1), Strada Cuza Vodă 4, Botoșani

Tragerea la sorti in vederea stabilirii grupelor si a programului competitional va avea loc la ora 18:00, in incita Hotel Rapsodia.

Alte informatii:

1. In vederea participarii la Turneul Final al Campionatului National de Firme si Institutii 2021, solicitam organizatorilor locali ca impreuna cu delegatii echipelor participante, sa aiba in vedere urmatoarele:

a) Echipele vor prezenta la biroul acreditari: Tabelul nominal (15 jucatori + 2 delegati) al echipei participante la Campionatul National.

b) Jucatorii au obligatia de a avea asupra lor un act de identitate valabil, cu poza (C.I., pasaport, permis de conducere, legitimatie de lucru), in vederea verificarii identitatii acestora, inainte de desfasurarea jocului. In cazul unor probleme legate de lipsa unui document de identificare al jucatorului, va rugam sa anuntati FMR inaintea inceperii competitiei.

c) Toate persoanele participante (jucatori, staff tehnic, staff medical, staff suport, delegati, vor prezenta documente in original cu rezultatul testelor pentru depistarea infecției cu virusul Sars-CoV-2, RT-PCR sau antigene rapide, prevăzute în documentele transmise anterior si sunt considerate valabile numai dacă sunt făcute în unități avizate de Ministerul Sănătății și efectuate în conformitate cu metodele aprobate de Ministerul Sănătății.

Testele Antigene – sunt valabile 7 zile din momentul recoltarii probei

Testele RT-PCR – sunt valabile 14 zile din momentul recoltarii probei

În cazul persoanelor care detin un certificat de vaccinare impotriva COVID-19, daca au trecut cel puțin 10 zile de la cea de-a doua doza de vaccin sau de la doza unica (in cazul vaccinului care se administreaza intr-o singură doza); nu au nevoie de testele rapide antigene sau RT-PCR, pentru a primi drept de joc. In acest caz jucatorii/oficialii vor prezenta Certificatul de vaccinare emis.

d) Echipele au obligatia de a prezenta un extras Revisal in care apar jucatorii inscrisi in Tabelul nominal. Extrasul trebuie semnat si stampilat de biroul resurse umane al societatii / institutiei. (conform Prevederilor din Legea 4 din Regulamentul de desfasurare al competitiei).

In cazul echipelor care provin de la institutii specifice (exemplu: IPJ, Jandarmerie, ISU, Pompieri, etc.) identificarea jucatorilor se va face in baza tabelului nominal de participare, semnat si stampilat de biroul resurse umane, iar jucatorii vor avea asupra lor un act de legitimare emis de institutia de care apartin.

In vederea realizarii procesului de acreditare jucatori, rugam delegatii echipelor sa se prezinte la biroul acreditari, la data si ora stabilita in prealabil. (programul de acreditari va fi anutat pana pe data de 15 iulie)

In cazuri exceptionale, rugam organizatorii locali sa anunte Comisia Nationala de Competitii in vederea reprogramarii echipei pentru acreditare.

Jocurile se vor disputa pe cele doua terenuri ale Bazei Sportive „Junior Arena” Botosani.

Comisia Nationala de Competitii

Partenerii Federatiei de Minifotbal din Romania

TOP