NE VEDEM LA SIBIU !

21 mai 2011

 

Federatia Romana de Minifotbal (FRM) a decis ca prima competitiei nationala a acestei veri - Cupa Romaniei - sa aiba loc in municipiul SIBIU.

”Cea de-a doua ediție a Cupei României la Minifotbal se va desfășura la Sibiu, o capitală culturală europeana care sunt sigur că pentru câteva zile, la sfârșitul lunii iunie, va deveni și o capitală a minifotbalului din Romania", a declarat domnul RAZVAN BURLEANU, presedintele FRM. "Mă bucur de interesul și susținerea organizatorilor din Sibiu care încă de anul trecut și-au dorit găzduirea unei asemenea competiții. Totodată, responsabilitateasuccesului in ceea ce priveste organizarea acestui mare eveniment le aparține începând de astăzi prin faptul că sunt nevoiți să depășească organizarea excelentă a primei ediții a Cupei României la Minifotbal, de anul trecut de la Zalău.”

Comitetul executiv al Federației de Minifotbal a ales în Sibiul în detrimentul ofertei Devei care potrivit vicepreședintelui federației, Tiberiu Lajos: ”cu siguranță pentru anul următor va rămâne una dintre principale candidate pentru găzduirea fie a Cupei României, fie chiar a Turneului Național destinat campioanelor”.

 

Turneul va avea loc intre data de vineri 24 iunie si duminica 26 iunie, si va fi gazduit de cele doua terenuri unde se desfasoara campionatele sibiene de minifotbal.

 

Organizatorii sibieni ai turneului sunt, si ei, foarte bucurosi de oaspeti. Eugen Boldea, organizator al Campionatului Fair Play din Sibiu, ne-a spus ca luni, 23 mai, la nivel local va avea loc o intrunire a factorilor responsabili cu acest eveniment. "Vom avea propuneri pe trei nivele pentru cazare, si oricum toata lumea care a vizitat Sibiul stie ca aici sunt conditii de cazare civilizate. Din punctul meu de vedere, sunt bucuros ca aici vor veni unele dintre cele mai bune echipe de minifotbal din Romania, pentru ca acestea este prilejul unui schimb de experienta benefic pentru toata lumea".

 

La fel de pozitiva a fost si atitudinea celuilalt lider al minifotbalului sibian, Ovidiu Talvan, care ne-a declarat ca formatiile participante vor avea parte de munca pe teren, dar si de distractie dupa munca. "Sibiul este un oras foarte frumos, oricine se poate distra aici, avem tot ce ne trebuie pentru ca oaspetii nostri sa fie multumiti si sa revina cu placere".

 

 

In ceea ce priveste participarea la acest turneu, regulile vor ramane neschimbate fata de cele de anul trecut.

Astfel, fiecare campionat din tara va avea dreptul sa inscrie o echipa, si anumite castigatoarea cupei acelui campionat. In cazul in care campioana este aceeasi cu castigatoarea Cupei, la turneul de la Sibiu poate participa formatia care a disputat finala.

Campionatele unde nu a avut loc cupa pot trimite ca si reprezentante echipa clasata pe locul secund in cadrul competitiei obisnuite.

In cazuri speciale, dupa consultarea conducerii Federatiei, se poate accepta prezenta unei alte echipe decat cele mentionate mai inainte.

Formatiile participante la turneul de la Sibiu nu vor avea asigurata cazarea si masa, insa li se vor oferi de catre organizatorii locali oferte de trei tipuri, in functie de bugetul fiecarei echipe. Este de la sine inteles ca organizatorii au, deja, in vedere ca pretul ofertelor sa fie cat mai mic, in conditii de confort care sa fie cat mai bune.

De asemenea, pentru participarea la turneul de la Sibiu va fi necesara plata unei taxe - cuantumul acesteia va fi comunicat pe situl Federatiei in scurta vreme, alaturi de toate conditiile de participare.

 

In sfarsit, dar nu in ultimul rand, o conditie esentiala pentru acceptarea unei echipe in aceasta competitie este ca lotul acesteia sa fie inscris pe situl Federatiei, alaturi de data nasterii fiecarui component. La competitie nu vor fi acceptati decat jucatorii inscrisi pe situl Federatiei. In acest fel, orice eventuale litigii cu privire la legitimitatea participarii unor jucatori vor fi rezolvate rapid.

 

In ceea ce priveste aceste ultime aspecte tehnice, cei care au dificultati in a insera datele despre loturile participante sunt invitati sa sune la telefon 0722 748 750.

 

 

NOTA: fotografiile inserate in articol prezinta cateva aspecte de la terenul LUCEAFARUL din Sibiu, unde se vor disputa atat meciuri din grupa, cat si din fazele superioare ale competitiei.

 

 

Noutati din Campionatul FairPlay

NE VEDEM LA SIBIU !

NE VEDEM LA SIBIU !

22-05-2011 | Campionatul FairPlay


ZEUS A TUNAT, CAMPIONII AU CLACAT !

ZEUS A TUNAT, CAMPIONII AU CLACAT !

11-04-2011 | Campionatul FairPlay


VIDEO INTERVIU: Dan Avram

VIDEO INTERVIU: Dan Avram

25-07-2010 | Campionatul FairPlay


Campionatul FairPlay pe scurt

3

Jucatori sarbatoriti astazi (vezi lista)

117

Echipe active

1068

Jucatori activi

623

meciuri in sezonul actual

Partenerii Federatiei de Minifotbal din Romania

TOP