A.J.M. Mehedinti

DECIZIA NR.  16/13.03.2018

  

Comisia de Organizare a  A.J.M. Mehedinti, intrunita in data de 13.03.2018, a analizat situatia, precum si stadiul in care se afla desfasurarea Ligii I a Campionatului Judetean de Minifotbal Mehedinti, avind ca subiect stabilirea perioadei de transferuri, legitimari si conditiile realizarii acestora in perspectiva participarii echipelor  in competitiile  nationale.

 

Comisia de Organizare hotaraste :

 

Art.1   Avand in vedere faptul ca site-ul oficial al Federatiei de Minifotbal din Romania va bloca orice transfer sau legitimare jucatori, incepind cu data de 01.04.2018, perioada de transferuri si legitimari in cadrul Campionatului Judetean de Minifotbal Mehedinti  va fi 26-31.03.2018 cu urmatoarele precizari :

     a.  Echipele/jucatorii au drept de transferuri si legitimari doar daca nu figureaza cu restante financiare la Asociatia Judeteana de Minifotbal Mehedinti;

     b.  Lotul unei echipe poate suferi modificari ( transferuri/legitimari ) si va contine un numar maxim de 18 ( optsprezece ) jucatori;

    c. O echipa poate renunta la un jucator din lotul sau numai cu adresa depusa la sediul AJM Mehedinti de catre delegatul echipei si numai in perioada 26-31.03.2018.

Noutati din Campionatul Judetean de Minifotbal Mehedinti

Campionatul Judetean de Minifotbal Mehedinti pe scurt

0

Jucatori sarbatoriti astazi (vezi lista)

19

Echipe active

640

Jucatori activi

0

meciuri in sezonul actual

Partenerii Federatiei de Minifotbal din Romania

TOP