ROMAN: ELENA UDREA, INVITATA LA FINALA

Minifotbalul este un sport care, chiar daca nu este mediatizat pe cat ar merita de catre presa din Romania, gaseste noi si noi admiratori. Este vorba despre cei care decid sa vina la un meci si raman impresionati de spectacolul de pe teren, de angajarea cu care joaca sportivii, de frumusetea fazelor de joc. Iar cand printre spectatori se numara doamne, sportivii sunt cu atat mai motivati sa alerge si sa impresioneze.

 

Sambata aceasta, la Roman este foarte posibil ca vedeta finalei cupei de iarna sa fie o doamna binecunoscuta in Romania si nu numai: ELENA UDREA. Candidata la Parlamentare intr-un colegiu din municipiul Roman, fosta ministra a Sportului a fost invitata alaturi de primarul orasului, domnul DAN LEOREANU sa asiste la un meci care se anunta extrem de disputat. In finala competitiei s-au calificat castigatoarea turului campionatului romascan, EURO IMPACT, si o formatie care reuneste mai multi sportivi amatori din oras, dar care nu activeaza in mod regulat in competitia locala.

 

"Noi ne mandrim la Roman cu unul dintre cele mai bine organizate campionate din Romania", ne-a spus Jean Aksoy, binecunoscutul amfitrion al minifotbalului romascan, om cu un suflet deosebit, care bate pentru Romania, patria care l-a adoptat. "Asteptam cu drag ca domnul primar si doamna Udrea sa se convinga ca minifotbalul din acest oras are tot ce ii trebuie ca sa se remarce si la nivel national, lucru spre care tindem si care, suntem siguri ca se va intampla in curand".


De altfel, anul acesta, campionatul romascan si-a schimbat radical infatisarea, fiind mult mai puternic si mai echilibrat. "Avem cel putin opt echipe in prima divizie care ar putea face fata unor confruntari cu formatii puternice din alte judete", a continuat Jean Aksoy. "Lidera turului editiei 2012-2013 este o formatie care a cochetat de mai multi ani cu zona superioara a clasamentului, anul acesta reusind sa concretizeze experienta acumulata".


Daca prezenta EURO IMPACT in fruntea clasamentului este o surpriza si nu prea, prezenta pe locul secund a unei nou promovate constituie dovada ca acest campionat se reinventeaza. "Este un proces benefic pentru minifotbal, pentru ca aceste echipe venite din urma au suflu proaspat, au ambitie, cateodata risca mai mult si poate ca tocmai de aceea reusesc mai mult", crede Jean Aksoy. Cat despre cea de-a treia clasata, campioana en-titre OZ ER GOLDEN, Jean Aksoy - lider al acestei grupari - ne-a marturisit ca echipa sa trece printr-un proces de intinerire. "Am avut cativa jucatori de baza care fie ca s-au accidentat, fie ca au plecat temporar la munca in Europa. Am fost obligati sa ii inlocuim cu jucatori tineri, fara experienta, dar care au inceput sa joace din ce in ce mai bine. Speram ca in retur sa recuperam diferenta de sase puncte fata de lidera, este vorba la o adica doar de doua victorii pe care trebuie sa le avem in fata acestor doua echipe mai bine clasate."

 

Pana in primavara, insa, este finala Cupei de Iarna, ocazie cu care toti iubitorii minifotbalului din Roman se vor strange, cu siguranta, ca sa aplaude doua echipe frumoase si ambitioase. Iar daca in tribuna se va afla si Elena Udrea, frumusetea si ambitia vor avea o nota in plus.

 

Noutati din Campionatul Municipal Roman Oz-er Golden Sport Center

Campionatul Municipal Roman Oz-er Golden Sport Center pe scurt

2

Jucatori sarbatoriti astazi (vezi lista)

17

Echipe active

397

Jucatori activi

0

meciuri in sezonul actual

Partenerii Federatiei de Minifotbal din Romania

TOP