BACAU. Start de campionat 2014-2015

   Divizia de Bacau 2014-2015 a programat prima etapa a noului campionat in week-end-ul trecut. Au fost meciuri spectaculoase intre echipe noi si echipe cu state vechi. O premiera o constituie participarea echipei Deaf United ai carei componenti sunt surdo-muti, echipa ce a primit aprecieri atat din partea celorlaltor participante in campionat cat si din partea spectatorilor prezenti.

   Deschiderea primei etape fost facuta de meciul dintre doua echipe noi. De la ora 16:00 s-au intalnit Tiss Bacau si Play Arena, aceasta din urma avandu-i in componenta pe fostii primdivizionari Marius Dobos, Ionut Vetrea si Cristi Haisan care s-a reprofilat in jucator de camp. Scorul final a fost 3-1 pentru Play, marcatorii din acest meci fiind M.Dobos(2) si Al.Rajala respectiv Danciu.

   In cel de-al doilea meci, de la ora 17:00, Deaf United a intalnit vicecampioana editiei precedente, Coriolan Bacau, echipa cu experienta atat la nivel local cat si la nivel national, aceasta fiind una din cele mai vechi echipe care participa in campionatul local si, de asemenea, cu participari an de an la Cupa Romaniei la Minifotbal. In aceasta partida experienta si-a spus cuvantul, Coriolan castigand categoric cu 11-2, in ciuda inceputului de meci echilibrat, in care Deaf United a tinut pasul in primele 10 minute. Marcatori in acest meci au fost I.Vizitiu(4), C.Ghenade(2), C.Corneanu(2), R.Puscasu, M.Maghinici si D.Dragota respectiv A.Burghelea si M.Mironeasa.

   De la ora 18:00 s-au intalnit alte doua echipe noi, Vointa TRC si Aerospace, acestia din urma impunadu-se cu scorul de 7-2, datorita faptului ca au in componenta jucatori care au mai jucat in trecut pe la alte echipe participante in Campionatul Local de Minifotbal. Marcatori au fost Francu(2), Antal(2), Pascu, Aiacoboae si Buciumel pentru Aerospace, respectiv Suditu(2) pentru Vointa TRC, o echipa tanara care are nevoie de jocuri pentru omogenizare.

   De la ora 19:00 au intrat in teren doua echipe vechi, care se cunosteau bine, aceste intalnindu-se si in editiile precedente, Gim Sport si Orion Call, acestia din urma schimbandu-si denumirea din Hooligans, asa cum au activat in editia precedenta. A fost un joc echilibrat in care ocaziile au fost multe, la ambele porti, insa Orion au fost cu golurile si Gim Sport cu ratarile, scorul final fiind 5-2 pentru Orion Call. Marcatorii din acest meci au fost R.Patron-autogol, I.Toma, B.Lucaci, M.Mereuta si C.Babuta, respectiv St.Patron(2).

   In ultimul meci al primei etape s-au intalnit campioana editiei precedente, Oz-Er Golden Bacau, si Metro Bacau, echipa care a revenit in Divizia de Bacau dupa o pauza de un an. A fost un meci foarte bun, cu o buna determinare din partea ambelor echipe. In ciuda scorului final, 5-0 pentru Oz-Er Golden, Metro Bacau au aratat destul de bine ca joc, ghinionul lor fiind forma excelenta a echipei care a terminat pe locul 5 la Campionatul National de la Roman 2014. De precizat si faptul ca cei doi internationali ai echipei Oz-Er Golden si-au condus excelent echipa din teren, Sorin Ghius coordonand perfect actiunile de atac ale echipei in timp ce Gabriel Cosa a inchis perfect poarta echipei sale.

   In concluzie, a fost o prima etapa foarte placuta ochiului, cu jocuri frumoase, toate echipele fiind preocupate de joc, fair play-ul fiind la el acasa, dovada ca s-au aratat doar doua cartonase galbene in toate meciurile.

   A doua etapa programeaza la sfarsitul acestei saptamani, duminica, urmatoarele jocuri:

- ora 16:00 - VOINTA TRC - CORIOLAN;

- ora 17:00 - TISS BACAU - DEAF UNITED;

- ora 18:00 - ORION CALL - OZ-ER GOLDEN;

- ora 19:00 - METRO BACAU - PLAY ARENA;

- ora 20:00 - GIM SPORT - AEROSPACE.

Noutati din Campionatul Judetean de Minifotbal Bacau

Campionatul Judetean de Minifotbal Bacau pe scurt

0

Jucatori sarbatoriti astazi (vezi lista)

14

Echipe active

339

Jucatori activi

0

meciuri in sezonul actual

Partenerii Federatiei de Minifotbal din Romania

TOP