Derbi in etapa a 4-a la BACAU

In Divizia de Bacau 2014-2015 s-a ajuns la etapa cu numarul patru, etapa care a programat si "clasicul" Bacaului la Minifotbal, intre principalele candidate la titlul de Campioana, Oz-Er Golden Boys si Coriolan Bacau.

Etapa a 4-a a inceput cu meciul de la ora 15:00 dintre Deaf United si Vointa TRC, echipe care nu acumulasera nici un punct in primele trei etape. A fost un meci echilibrat, incheiat la egalitate, 1-1, in care marcatori au fost Mateias pentru Deaf respectiv Strugaru pentru Vointa, si astfel fiecare din cele doua echipe au acumulat primul punct in acest campionat, la prima participare.

De la ora 16:00, a inceput cel mai asteptat meci al etapei si al campionatului, derby-ul dintre Oz-Er Golden Boys si Coriolan Bacau, in fata unei numeroase asistente, aproximativ 200 de spectatori. Prima repriza a inceput intr-o nota de echilibru, insa pe parcurs cei care si-au creat mai multe ocazii mari de a inscrie au fost cei de la Oz-Er Golden, care au ratat deschiderea scorului in cateva situatii foarte bune prin Sergiu Matei, Rares Marin, Sorin Ghius si Ciprian Bucovanu, portarul celor de la Coriolan, Razvan Vizitiu, salvandu-si echipa. Coriolanul a ripostat o singura data, la o situatie foarte buna de a deschide scorul prin Marius Maghinici, care a sutat pe langa poarta dintr-o pozitie de singur cu portarul. In repriza a doua, cei care au impus ritmul jocului au fost tot Oz-Er Golden, care au deschis scorul prin Sergiu Matei in urma unui corner, cu un sut care a intrat in poarta, cu toata opozitia portarului advers. Dupa deschiderea scorului, campioana s-a inchis foarte bine, fiind coordonata excelent pe faza de aparare de internationalii Sorin Ghius si Gabriel Cosa. Pe langa golul marcat, ocupanta locului cinci la Campionatul National de la Roman, si-a mai creat doua-trei ocazii foarte bune de a majora scorul prin Catalin Bracau si Ionut Panainte care a lovit bara si apoi a trimis mingea peste poarta. Coriolanul nu a mai reusit sa-si creeze nici o ocazie clara in repriza secunda si astfel meciul s-a incheiat cu victoria celor de la Oz-Er Golden Boys, in stil italian, cu 1-0. Astfel s-a incheiat primul derby al actualului sezon, un meci de nivelul Turneelor Finale, intre doua echipe foarte bune, organizate si preocupate de joc.

De la ora 17:00 s-au intalnit Tiss Bacau si Gim Sport, acestia din urma bifand prima victorie din actualul sezon, meritat, fiind bine motivati si organizati de capitanul Adi Gondac, scorul final fiind de 6-3 pentru Gim Sport, marctorii din acest meci sunt Iurchevici si Biru(2) pentru Tiss, respectiv Gondac(3), St.Patron, Fulga si Cimpoiesu pentru Gim.

De la ora 18:00 am avut parte de cel mai spectaculos meci al etapei, intalnirea dintre Aerospace si Metro Bacau fiind interzisa cardiacilor, in special prin rasturnarile de scor. Dupa ce Aerospace a condus cu 4-1, cei de la Metro au intors scorul, conducand la un moment dat cu 5-4. Apoi a urmat nou recital de goluri, Aerospace egaland la 5, Metro a luat din nou conducerea cu 6-5, dupa care pe finalul jocului am avut parte de o noua rasturnare de scor, meciul incheidu-se cu victoria celor de la Aerospace cu scorul de 7-6, marcatori fiind Bordeianu(2), Bitiusca(2), Pascu(2) si Sovan, respectiv Gandulescu(3) si Honea(3).

De la ora 19:00 s-a jucat ultimul meci al zilei dintre Play si Orion Call. Dupa un inceput echilibrat in care scorul a fost 1-1, apoi 2-2, cei care s-au desprins au fost cei de la Orion Call, in special prin prestatia lui Catalin Babuta, care a reusit sa inscrie de cinci ori in acast meci. Marcatori au fost Haidau, Dediu si Elisei pentru Play, in timp ce pentru Orion Call au marcat Toma si Babuta(5).

Ultimul meci al etapei a patra dintre Ultra Boys si Activ Bacau, se va juca miercuri 29 octombrie.

In concluzie, a fost o etapa cu meciuri echilibrate si spectaculoase, in urma careia s-a vazut un nivel mai bun si o crestere in jocul echipelor, toate acestea fiind preocupate de joc si Fair-Play.

Noutati din Campionatul Judetean de Minifotbal Bacau

Campionatul Judetean de Minifotbal Bacau pe scurt

0

Jucatori sarbatoriti astazi (vezi lista)

14

Echipe active

339

Jucatori activi

0

meciuri in sezonul actual

Partenerii Federatiei de Minifotbal din Romania

TOP