Etapa a 2 a

 Etapa a 2 a a Superligii de minifotbal a debutat cu partida dintre Delta Force si MSV, echipa din Murighiol s-a impus cu 2 la 1 prin reusitele lui Florin Mucilenita dupa o combinatie de efect si de Lăcătuș Mirel în urma unui contraatac fulger. Luci Meregiu a înscris la debutul reprizei secunde pentru Delta Force iar la faza imediat următoare MSV a avut 2 ocazii clare de gol, ca mai apoi tot MSV-ul sa rateze o ocazie rarisimă, 3 jucători rămânând singuri cu poarta goală însă...scorul final a rămas 2 la 1

 
Meciul dintre Dallas si Sportisimo a inceput cu un moment festiv, Aurel Corciovei fiind premiat pentru golul etapei trecute( un voleu de la jumatatea terenului in vinclul portii adverse). Dallas s-a impus cu 11 la 1 gratie golurilor marcate de Grigore Catalin (3), Corciovei Aurel(3), Balausescu Gabriel (3) si Grigore Alexandru (2). Pentru Sportisimo au marcat Dumitru Emanuel si Mocanu Cristian.
 
In paralel, pe terenul de afara Metalurg a castigat cu Unirea Fortes, 3 goluri reusite de Luca Laviniu, 2 de Ciuperca Alexandru si o reușită a lui Coman Marian au facut ca golurile reușite de Tarnovan Vlad si Pascale Nicolae sa nu ajute prea mult pe Unirea Fortes, o echipă tânără și bătăioasă.
De la ora 17 s-au jucat cele mai spectaculoase partide ale rundei a 2 a de minifotbal. Tiki Taka conducea cu 2 la 0 la pauză si părea că va câștiga cele 3 puncte în fața celor de la Vulturii însă, în a doua repriză echipa manageriată de George Chiper a trecut la conducere de două ori, 3 la 2 și 4 la 3 iar pe final a fost egalată la 4. Remarcatul meciului a fost Oprea Ciprian care a reușit o dublă, unul dintre goluri candidând la golul campionatului, șut violent de la jumătatea terenului direct in vinclu. 
Convenabil - Radio Delta, considerată cea mai frumoasă si mai disputată partidă din etapa a doua, s-a terminat 2 la 2. Până la pauză Stoica Florin si Butu Mihai cu două reușite superbe au dus scorul la 2-0, prima repriză s-a terminat cu acest scor desi ambele echipe au mai avut ocazii de a înscrie. În cea de a doua parte, Diaconu Cristi a redus din handicap după o combinatie de efect cu Graur Ionut iar Iamandi Dragoș a egalat la 2 după un șut la firul ierbii din unghi. Finalul a fost extrem de încins cu 4 bări, ocazii de singur cu portarul si 2 galbene luate în 3 minute de Graur Mihăiță. Jucătorul echipei Radio Delta, urmând să stea un număr de 4 etape, fiind suspendat ulterior de Comisia de Disciplină pentru o intrare dură la un jucător al echipei adverse. 
Ultimul meci al etapei a adus față în față pe Deltarom si Andema, oaspeții s-au impus cu 8 la 0 într-o partidă în care Nițor Alexandru a marcat din lob după ce a trecut de doi adversari prin braziliana.
Etapa a 3 a este programată sâmbătă,  05 octombrie:
14:00 Andema - MSV
14:00 Tiki Taka - Deltarom
15:00 Radio Delta - Vulturii Deltei
15:00 Unirea Fortes - Convenabil
16:00 ACS Săgeata Stejarul - Metalurg
16:00 Sportisimo - Valmar 
 

Noutati din Campionatul de Minifotbal Tulcea

Valmar aproape sa ofere surpriza etapei!

Radio Delta pierde cu Deltarom. Săgeata e învinsă de Hagilarea iar C.S.M Viitorul Tavi este înfrântă de Cesena!

19-04-2022 | Campionatul de Minifotbal Tulcea


Etapa a 5 a

O noua etapa cu multe goluri.

21-10-2019 | Campionatul de Minifotbal Tulcea


Restante etapa a 3 a

Aseara, s-au disputat restantele din etapa a 3 a din campionatul de minifotbal

16-10-2019 | Campionatul de Minifotbal Tulcea


47 de goluri s-au marcat în etapa a 4 a.

Săgeata trece de Convenabil cu 2 la 1.

14-10-2019 | Campionatul de Minifotbal Tulcea


Etapa a 3 a, cea mai echilibrata de pana acum

Trei meciuri au fost amanate pentru 15 octombrie.

07-10-2019 | Campionatul de Minifotbal Tulcea


Etapa a 2 a

Jucătorii s-au întrecut în execuții spectaculoase.

29-09-2019 | Campionatul de Minifotbal Tulcea


Etapa intermediara

Sambata 08 octombrie si duminica 09 octombrie sunt programate 2 etape in SUPERLIGA de minifotbal.

04-10-2016 | Campionatul de Minifotbal Tulcea


PROGRAM ETAPA A 4 A SI ETAPA INTERMEDIARA

Etapa a 4 a a SUPERLIGII de minifotbal se va disputa in ziua de sambata, 01-10-2016, atat seria 1 cat si seria 2. Urmand ca etapa intermediara sa fie programata weekend-ul urmator.

26-09-2016 | Campionatul de Minifotbal Tulcea


Campionatul de Minifotbal Tulcea pe scurt

0

Jucatori sarbatoriti astazi (vezi lista)

38

Echipe active

271

Jucatori activi

140

meciuri in sezonul actual

Partenerii Federatiei de Minifotbal din Romania

TOP