Etapa a 7 a

Etapa a 7 a din Campionatul de Minifotbal a debutat cu cea mai mare surpriza, Fortes a reusit sa faca primele 3 puncte invingand pe Tiki Taka cu 5 la 2 dupa ce au fost condusi cu 2 la 0. Feodotov, jucatorul de la Unirea Fortes reusind cel mai frumos gol al etapei din lovitura libera din propriul teren.
Oprina Ionut a marcat 6 goluri in Sportisimo - Deltarom. Pentru Deltarom au mai marcat: Baetu Comsin de 3 ori, Pana Mihai 2 goluri, Fratila Mihai si machedon Alexandru cate un gol. Reusitele celor de la Sportisimo au fost semnate de Moroianu Bogdan de 2 ori si Butan Aure.
In urmatoarea partida s-au inscris 10 goluri, cate 5 de echipa. Delta Force terminand nedecis 5 la 5 cu Vulturii.
Convenabil a trecut de Dalas cu scorul de 6 la 2, Valmar a fost invinsa de Metalurg cu 3 la 2 iar Msv a trecut de Radio Delta cu 5 la 1.


De la ora 17 s-a disputat derby-ul campionatului, Andema a jucat impotriva campioanei Sageata Stejaru. Cu mai multi jucatori adusi inainte de campionat, Andema parea ca va reusi sa faca fata lui Cazacu si Co. Insa, in prima repriza nu au reusit sa se apropie periculos de poarta aparata de Vramulet Dorin, ba dimpotriva cei care au intrat la pauza in avantaj au fost jucatorii campioanei cu scorul de 2 la 0. In cea de a doua repriza lucrurile pareau sa se indrepte catre o victorie clara a campioanei dupa ce au reusit sa duca scorul al 3 la 0. Pe final insa, meciul a devenit mai incins decat se astepta oricine, Andema a redus din handicap, s-a apropiat la 3 la 2 in urma unei lovituri de la 9 m iar la ultima faza a meciului au ratat inca o lovitura de la 9 m, lovitura ce putea sa aduca un punct echipei Andema.
Dupa evenimentele regretabile petrecute la finalul partidei, Comisia de Disciplina s-a intrunit si, dupa cateva zile de dezbateri, au stabilit doar 2 pedepse. Astfel, jucatorul Cazacu Nicolae a primit 8 etape de suspendare iar Georgescu Mihai este exclus timp de 2 ani din orice competitie sub egida FRM din care un an interdictia de a mai intra in Complex Grand Arena.
Zilele urmatoare, membrii comisiei se vor reintruni si vor stabili si alte pedepse, in functie de declaratiilor martorilor.
Regretam cele intamplate si va asiguram ca oricine se va face vinovat de comportament nesportiv va suporta consecintele regulamentului.

Noutati din Campionatul de Minifotbal Tulcea

Valmar aproape sa ofere surpriza etapei!

Radio Delta pierde cu Deltarom. Săgeata e învinsă de Hagilarea iar C.S.M Viitorul Tavi este înfrântă de Cesena!

19-04-2022 | Campionatul de Minifotbal Tulcea


Etapa a 5 a

O noua etapa cu multe goluri.

21-10-2019 | Campionatul de Minifotbal Tulcea


Restante etapa a 3 a

Aseara, s-au disputat restantele din etapa a 3 a din campionatul de minifotbal

16-10-2019 | Campionatul de Minifotbal Tulcea


47 de goluri s-au marcat în etapa a 4 a.

Săgeata trece de Convenabil cu 2 la 1.

14-10-2019 | Campionatul de Minifotbal Tulcea


Etapa a 3 a, cea mai echilibrata de pana acum

Trei meciuri au fost amanate pentru 15 octombrie.

07-10-2019 | Campionatul de Minifotbal Tulcea


Etapa a 2 a

Jucătorii s-au întrecut în execuții spectaculoase.

29-09-2019 | Campionatul de Minifotbal Tulcea


Etapa intermediara

Sambata 08 octombrie si duminica 09 octombrie sunt programate 2 etape in SUPERLIGA de minifotbal.

04-10-2016 | Campionatul de Minifotbal Tulcea


PROGRAM ETAPA A 4 A SI ETAPA INTERMEDIARA

Etapa a 4 a a SUPERLIGII de minifotbal se va disputa in ziua de sambata, 01-10-2016, atat seria 1 cat si seria 2. Urmand ca etapa intermediara sa fie programata weekend-ul urmator.

26-09-2016 | Campionatul de Minifotbal Tulcea


Campionatul de Minifotbal Tulcea pe scurt

0

Jucatori sarbatoriti astazi (vezi lista)

38

Echipe active

271

Jucatori activi

140

meciuri in sezonul actual

Partenerii Federatiei de Minifotbal din Romania

TOP