Tulcea - 2014-2015 - Liga DeHondol - Etapa 12

          Sambata 14 Martie s-a reluat Liga DeHondol a Campionatului Judetean de minifotbal Tulcea cu etapa cu numarul 12 cu meciul dintre Young Boys si Vulturii. Cei care au deschis scorul au fost oaspetii prin Nane Stefan in primul minut al jocului, iar in min. 8 Sultan Liviu a stabilit scorul primei parti de 2-0 in favoarea celor de la Vulturii. In partea secunda Tudor Nicu a redus din handicap pentru cei de la Young Boys, insa oaspetii au reusit sa marcheze inca doua goluri ducand scorul la 4-1, prin acelasi Nane si Comarzan Viorel. In ultimul minut de joc Tudor Mircea a stabilit scorul final de 4-2 in favoarea celor de la Vulturii.

          De la orele 14:00 a fost programata partida dintre Real Tulcea si Monumentul, o partida foarte echilibrata, prima repriza incheiindu-se la egalitate scor 0-0. In partea secunda cei care au deschis scorul au fost oaspetii prin Lazar Ionut care pana la finalul meciului a reusit dubla datorita golului din min. 44, in acelasi minut Capatana Lucian ducandu-si echipa la un avantaj de 3-0. In ultimul minut de joc gazdele au marcat golul de onoare prin Miron Daniel, scor final 3-1 in favoarea celor de la Monumentul.

          Urmatoarul meci al zilei a fost All Stars – Metalurg, oaspetii castigand cele trei puncte puse in joc cu scorul de 7-2, dupa o prima repriza in care conduceau cu scorul de 2-0. Dintre marcatori se fac remarcati Coman Marian cu un hattrick pentru cei de la Metalurg si Grozescu Catalin cu o reusita pentru cei de la All Stars.

          De la orele 16:00 a fost programat derby-ul acestei etape Marix Athletic Viasoft – A.S. DeltaROM, unul dintre cele mai asteptate meciuri ale campionatului, iar protagonistii din teren s-au ridicat la asteptarile numerosilor spectatori aflati in tribune. Cei care au contat primii pe tabela de marcaj au fost gazdele prin, culmea, portarul lor, Zalum Paul, care a reusit sa inscrie dintr-o poarta in alta in min. 14, 1-0 fiind si scorul primei parti. In repriza secunda Oprina Ionut a inscris golul egalizator pentru cei de la A.S. DeltaROM, insa Zalum a reusit inca o data sa-si aduca echipa in avantaj dupa o degajare lunga din careul sau, iar Hristodorof Cosmin, dupa doar un minut de joc a facut ca tabela sa arate 3-1 in favoarea gazdelor. In ultimile 5 minute de joc, oaspetii au reusit sa scoata un punct din acest meci, prin golurile lui Iacoblev Bogdan si Saulea Mihaita, astfel scorul finala fiind  de 3-3.

          Ultimul meci al etapei a fost Delta Force si National Somova, unde gazdele s-au impus cu scorul de 6-0, dupa o prima repriza in care conduceau la limita cu 1-0. Dintre marcatori se face remarcat Pindic Cristian cu o dubla pentru gazde.


Echipa etapei este urmatoarea :

ZALUM PAUL

GHERASIM CATALIN                       PINDIC CRISTIAN

IACOBLEV BOGDAN

NANE STEFAN                       COMAN MARIAN



 

 

Noutati din Campionatul de Minifotbal Tulcea

Valmar aproape sa ofere surpriza etapei!

Radio Delta pierde cu Deltarom. Săgeata e învinsă de Hagilarea iar C.S.M Viitorul Tavi este înfrântă de Cesena!

19-04-2022 | Campionatul de Minifotbal Tulcea


Etapa a 5 a

O noua etapa cu multe goluri.

21-10-2019 | Campionatul de Minifotbal Tulcea


Restante etapa a 3 a

Aseara, s-au disputat restantele din etapa a 3 a din campionatul de minifotbal

16-10-2019 | Campionatul de Minifotbal Tulcea


47 de goluri s-au marcat în etapa a 4 a.

Săgeata trece de Convenabil cu 2 la 1.

14-10-2019 | Campionatul de Minifotbal Tulcea


Etapa a 3 a, cea mai echilibrata de pana acum

Trei meciuri au fost amanate pentru 15 octombrie.

07-10-2019 | Campionatul de Minifotbal Tulcea


Etapa a 2 a

Jucătorii s-au întrecut în execuții spectaculoase.

29-09-2019 | Campionatul de Minifotbal Tulcea


Etapa intermediara

Sambata 08 octombrie si duminica 09 octombrie sunt programate 2 etape in SUPERLIGA de minifotbal.

04-10-2016 | Campionatul de Minifotbal Tulcea


PROGRAM ETAPA A 4 A SI ETAPA INTERMEDIARA

Etapa a 4 a a SUPERLIGII de minifotbal se va disputa in ziua de sambata, 01-10-2016, atat seria 1 cat si seria 2. Urmand ca etapa intermediara sa fie programata weekend-ul urmator.

26-09-2016 | Campionatul de Minifotbal Tulcea


Campionatul de Minifotbal Tulcea pe scurt

1

Jucatori sarbatoriti astazi (vezi lista)

56

Echipe active

290

Jucatori activi

232

meciuri in sezonul actual

Partenerii Federatiei de Minifotbal din Romania

TOP