Tulcea - 2014-2015 - Liga DeHondol - Etapa 4

          Etapa cu numarul patru a debutat cu meciul dintre Vulturii si Delta Force, unde oaspetii au castigat cele trei puncte puse in joc cu scorul de 14-0. Dintre marcatori se fac remarcati Caputa Lucian cu 10 reusite.

          Cel de-al doilea meci al zilei a fost All Stars – Vointa, unul dintre cele mai spectaculoase ale acestei etape. Cei care au deschis scorul pe tabela au fost oaspetii prin Savele Stefan in debutul meciului, apoi Catana Alexandru a dublat avantajul echipei sale in min. 15. Pana la pauza gazdele au reusit sa intoarca rezultatul partidei gratie reusitelor lui Luca, Grozescu si Georgescu. In partea secunda cei de la All Stars si-au marit avantajul prin acelasi Grozescu care a marcat inca doua goluri, astfel reusind un hattrick in acest meci. Pana la finalul meciului cei de la Vointa au redus din handicap prin aceiasi marcatori din prima repriza Savele si Catana, scor final All Stars – Vointa 6-4.

          De la orele 15:00 a fost programat derby-ul acestei etape si anume Viitorul  - Real Tulcea. Cei care au deschis festivalul golurilor in aceast meci au fost oaspetii in min. 6 prin Ivanov George, dupa doar 3 minute de joc Ali Demirgean a facut ca tabela sa arate 2-0 in dreptul echipei sale. In min. 11 Mihailov Liviu a redus din handicap, insa acelasi Ali a majorat avantajul echipei sale in min. 23. Aproape de finalul primei parti Danila George a stabilit scorul primei parti 3-2 in favoarea celor de la Real Tulcea. In partea secunda Mihailov aduce egalarea celor de la Viitorul, insa la finalul unui contraatac Donose Ionut face ca tabela sa arate 4-3 pentru oaspeti. Pana la finalul meciului gazdele au mizat totul pe cartea atacului, ei reusind sa intoarca rezultatul acestui meci si sa castige cele trei puncte puse in joc cu scorul de 6-4.

          Urmatorul meci al zilei a fost Galaxy – Marix, unde oaspetii au castigat cu un categoric 17-1, aceasta fiind cea mai mare diferenta de scor din aceasta editie de campionat. Dintre marcatori se fac remarcati Nane Iancu cu 5 reusite, Cazacu Nicolae cu 7, iar golul gazdelor a fost reusit de catre Dogaru Razvan.

          De la orele 17:00 a fost programata partida Metalurg – Young Boys, unde gazdele au castigat cu scorul de 6-2. Cei care au deschis scorul au fost cei de la Metalurg prin Coman Marian in min. 7, Paraschiv Gabriel si Stoica Catalin au majorat avantajul gazdelor in min. 16, respective 17, iar Ciortan Marian a stabilit scorul primei reprize 4-0 pentru Metalurg. In partea secunda Stan Ionut a redus din handicap pentru oaspeti in min. 35. Oaspetii nu au avut puterea sa revina pe tabela, astfel scorul final a fost 6-2 in favoarea celor de la Metalurg.

          Urmatorul meci a fost National Somova – A.S. DeltaROM, unde campiona en-titre a castigat cele trei puncte puse in joc cu scorul de 9-0, dupa o prima repriza incheiata cu scorul de 2-0. Dintre marcatori se fac remarcati Fratila Sabin cu o dubla.

          Ultimul meci al acestei etape a fost Monumentul – Andema, unde gazdele s-au impus cu scorul de 9-3, dupa ce in prima repriza conduceau cu un avantaj linistitor de 4-0. Pentru gazde au marcat Meregiu Mihai 1, Gaina Andrei 5, Ene Daniel 2 si Meregiu Nelu 1, iar pentru oaspeti Cornescu Alexandru 1 si Avram Alexandru 2.

 


Echipa etapei este urmatoarea :

NICOLOV COSTEL

DONOSE IONUT                               CROITORU AURELIAN

ALGIU AURELIAN

CATANA ALEXANDRU                             NANE IANCU

 

 

Noutati din Campionatul de Minifotbal Tulcea

Valmar aproape sa ofere surpriza etapei!

Radio Delta pierde cu Deltarom. Săgeata e învinsă de Hagilarea iar C.S.M Viitorul Tavi este înfrântă de Cesena!

19-04-2022 | Campionatul de Minifotbal Tulcea


Etapa a 5 a

O noua etapa cu multe goluri.

21-10-2019 | Campionatul de Minifotbal Tulcea


Restante etapa a 3 a

Aseara, s-au disputat restantele din etapa a 3 a din campionatul de minifotbal

16-10-2019 | Campionatul de Minifotbal Tulcea


47 de goluri s-au marcat în etapa a 4 a.

Săgeata trece de Convenabil cu 2 la 1.

14-10-2019 | Campionatul de Minifotbal Tulcea


Etapa a 3 a, cea mai echilibrata de pana acum

Trei meciuri au fost amanate pentru 15 octombrie.

07-10-2019 | Campionatul de Minifotbal Tulcea


Etapa a 2 a

Jucătorii s-au întrecut în execuții spectaculoase.

29-09-2019 | Campionatul de Minifotbal Tulcea


Etapa intermediara

Sambata 08 octombrie si duminica 09 octombrie sunt programate 2 etape in SUPERLIGA de minifotbal.

04-10-2016 | Campionatul de Minifotbal Tulcea


PROGRAM ETAPA A 4 A SI ETAPA INTERMEDIARA

Etapa a 4 a a SUPERLIGII de minifotbal se va disputa in ziua de sambata, 01-10-2016, atat seria 1 cat si seria 2. Urmand ca etapa intermediara sa fie programata weekend-ul urmator.

26-09-2016 | Campionatul de Minifotbal Tulcea


Campionatul de Minifotbal Tulcea pe scurt

2

Jucatori sarbatoriti astazi (vezi lista)

56

Echipe active

290

Jucatori activi

232

meciuri in sezonul actual

Partenerii Federatiei de Minifotbal din Romania

TOP