Tulcea - 2014-2015 - Liga DeHondol - Etapa 7

          Etapa cu numarul 7 a Ligii DeHondol a debutat cu meciul dintre Monumentul si Galaxy, unde gazdele au castigat cele trei puncte puse in joc cu scorul de 14-3, dupa o prima repriza in care conduceau cu scorul de 7-1. Dintre marcatori se fac remarcati Gaina Andrei cu 7 reusite pentru gazde si Toader Leo cu o dubla pentru oaspeti.

          Urmatorul meci al zilei a fost Marix – Delta Force, derby-ul acestei etape. A fost un meci foarte echilibrat, unde ambele formatii au asteptat greseala adversarului, ambii manageri au mizat pe o tactica defensiva. Prima repriza s-a terminat la egalitate 0-0, gazdele avand o sansa de gol, insa nu au fructificat-o trimitand mingea de la cativa metri de poarta goala in aut de poarta. In partea secunda gazdele au avut un plus, avand ocazii de a se desprinde pe tabela, insa la fel ca in prima repriza, le-au lipsit insipiratia de a trimite mingea in plasa portii aparate de Nicolau Liviu. In minutul 35, la un atac pozitional al celor de la Delta Force, capitanul acestora, Pindic Cristian, il invinge pe goalkeeper-ul advers cu un sut de la jumatate terenului. Pana la finalul partidei cei de la Marix au alergat dupa un punct din aceasta partida, pe care il puteau obtine, insa lovitura de penalitate de la 9 m, nu a fost transformata de catre atacantul lor, Nane Iancu. Scor final 1-0 in favoarea celor de la Delta Force.

          Urmatorul meci al zilei a fost Young Boys – All Stars. Cei care au deschis scorul pe tabela de marcaj au fost gazdele, in min. 14, prin Stan Ionut, 1-0 fiind si scorul primei parti. In repriza secunda Luca Laviniu a avut o prestatie excelenta reusind un hattrick si ajutandu-si echipa sa castige cele trei puncte puse in joc cu scorul de 5-2, celelalte doua goluri pentru oaspeti fiind reusite de catre Stefan Cezar, iar cel de-al doilea gol al gazdelor a fost reusit de catre Ismail Bedin.

          De la orele 16:00 a fost programata partida dintre A.S. DeltaROM – Viitorul, unde gazdele s-au impus cu scorul de 11-1, dupa o prima repriza in care conduceau cu 4-0. Dintre marcatori se fac remarcati Tomescu Radu cu un hattrick pentru gazde, iar golul celor de la Viitorul a fost reusit de catre Danila George.

          Urmatorul meci al acestei etape a fost Andema – Metalurg, unde oaspetii au deschis scorul prin Paraschiv Gabriel in min. 13, iar Coman Marian a dublat avantajul echipei sale dupa doar un minut de joc, 2-0 fiind si scorul primei reprize. In partea secunda s-au marcat 8 goluri , 5 in dreptul oaspetilor si doar doua pentru gazde, astfel scorul final a fost 7-3 in favoarea celor de la Metalurg.

          Ultimul meci al zilei a fost Vulturii – National Somova, unul dintre cele mai echilibrate ale acestei zile. Scorul a fost deschis de catre oaspeti prin Nicolae Adrian in min. 17, insa Cononencu Ionut a adus egalarea gazdelor cu doar cateva minute inainte de pauza. In partea secunda atacantul celor de la National Somova, Maxim Liviu, a adus victoria echipei sale, gratie reusite din min. 33. Scor final 2-1 in favoarea celor de la National Somova.


Echipa etapei este urmatoarea :

NICOLAU LIVIU

TOMESCU RADU                              BUNDUC OCTAVIAN

PARASCHIV GABRIEL

LUCA LAVINIU                       NICOLAE ADRIAN

 

 

Noutati din Campionatul de Minifotbal Tulcea

Valmar aproape sa ofere surpriza etapei!

Radio Delta pierde cu Deltarom. Săgeata e învinsă de Hagilarea iar C.S.M Viitorul Tavi este înfrântă de Cesena!

19-04-2022 | Campionatul de Minifotbal Tulcea


Etapa a 5 a

O noua etapa cu multe goluri.

21-10-2019 | Campionatul de Minifotbal Tulcea


Restante etapa a 3 a

Aseara, s-au disputat restantele din etapa a 3 a din campionatul de minifotbal

16-10-2019 | Campionatul de Minifotbal Tulcea


47 de goluri s-au marcat în etapa a 4 a.

Săgeata trece de Convenabil cu 2 la 1.

14-10-2019 | Campionatul de Minifotbal Tulcea


Etapa a 3 a, cea mai echilibrata de pana acum

Trei meciuri au fost amanate pentru 15 octombrie.

07-10-2019 | Campionatul de Minifotbal Tulcea


Etapa a 2 a

Jucătorii s-au întrecut în execuții spectaculoase.

29-09-2019 | Campionatul de Minifotbal Tulcea


Etapa intermediara

Sambata 08 octombrie si duminica 09 octombrie sunt programate 2 etape in SUPERLIGA de minifotbal.

04-10-2016 | Campionatul de Minifotbal Tulcea


PROGRAM ETAPA A 4 A SI ETAPA INTERMEDIARA

Etapa a 4 a a SUPERLIGII de minifotbal se va disputa in ziua de sambata, 01-10-2016, atat seria 1 cat si seria 2. Urmand ca etapa intermediara sa fie programata weekend-ul urmator.

26-09-2016 | Campionatul de Minifotbal Tulcea


Campionatul de Minifotbal Tulcea pe scurt

2

Jucatori sarbatoriti astazi (vezi lista)

55

Echipe active

291

Jucatori activi

190

meciuri in sezonul actual

Partenerii Federatiei de Minifotbal din Romania

TOP