TULCEA - CUPA ROMANIEI - FAZA II

 

            Saptamana aceasta s-au jucat meciurile din Faza II a Cupei Romaniei. Primul meci a fost Tulcea Force – Steaua Deltei B, unde castig de cauza au avut gazdele care au castigat in ultimile minute cu scorul de 4-3, dupa o prima repriza incheiata la egalitate 1-1. Dintre marcatori se fac remarcati Pindic Cristian cu 2 goluri pentru Tulcea Force si Ardeleanu Dragos cu acelasi numar de goluri pentru Steaua Deltei B.

 

            Al doilea meci al zilei a fost All Stars – A.S. DeltaRom, fiind a doua disputa intre cele doua echipe la un interval de 3 zile, unde si de aceasta data castig de cauza au avut oaspetii care s-au impus cu scorul de 10-1, prima repriza incheiindu-se cu scorul de 4-0. Dintre marcatori se fac remarcati Caval Denis cu 5 goluri pentru oaspeti, iar golul de onoare al gazdelor a fost marcat de catre Litrin Adrian.

 

            Ultimul meci de marti a fost partida din Grupa B, si anume Real Tulcea – Marix. Scorul a fost deschis de catre oaspeti prin Hristodorof Cosmin, 1-0 fiind si scorul primei reprize. In cea de-a doua parte a meciului, cei de la Marix si-au majorat avantajul obtinut prin acelasi Hristodorof. Scor final Real Tulcea 0 Marix 2.

 

            Miercuri, la orele 18:00 a fost programata ultima partida din Grupa B si anume Frontiera- Andema. Scorul a fost dechis de catre gazde prin Iacobescu in minutul 10, majorat de catre Marginean 10 minute mai tarziu, ultimul stabilind si scorul pauzei 2-0 pentru gazde, in ciuda numeroaselor ratari ale oaspetilor. In cea de-a doua repriza cei de la Frontiera au inscris un total de 9 goluri, iar Andema doar 2. Dintre marcatori se fac remarcati Vasile Marian si 4 reusite pentru Frontiera si Gidan Catalin cu un gol pentru Andema. Jucatorul Panait Gabriel (Andema) a primit cartonasul rosu dupa terminarea partidei si se suspenda 3 (trei) etape.

 

            Primul meci al Grupei A a fost programat la orele 19:00 si le-a avut ca protagoniste pe Monumentul si pe Metalurg. Scorul a fost deschis de catre oaspeti prin Oprea Ciprian la inceputul partidei, iar in minutul 11 Coman i-a adus pe oaspeti la doua goluri avantaj, insa pana la finalul primei reprize gazdele au reusit sa egaleze scorul pe tabela la 2-2. In a doua parte a meciului gazdele au trecut in avantaj gratie golului lui Hudacov, insa oaspetii au intors rezultatul prin Ciuperca Alexandru cu doua reusite. Scorul final al acestei partide a fost 6-5 pentru Metalurg care castiga aceasta grupa cu maximul de puncte.

 

            Ultimul meci al zilei a fost Steaua Deltei – Real Tulcea B, unde oaspetii au castigat cu un scor de tenis 6-3, dupa o prima repriza in care au condus cu scorul de 2-1. Dintre marcatori se fac remarcati Turtoi Marian scu 4 goluri  pentru Real Tulcea B si Munteanu Catalin cu un gol pentru Steaua Deltei.

 


 

            Echipele calificate in urmatorea faza a Cupei Romaniei la Minifotbal sunt urmatoarele : Metalurg, Real Tulcea B, Frontiera, Real Tulcea, Marix, A.S. DeltaROM, Tulcea Force, Steaua Deltei B.

 

Noutati din Campionatul de Minifotbal Tulcea

Valmar aproape sa ofere surpriza etapei!

Radio Delta pierde cu Deltarom. Săgeata e învinsă de Hagilarea iar C.S.M Viitorul Tavi este înfrântă de Cesena!

19-04-2022 | Campionatul de Minifotbal Tulcea


Etapa a 5 a

O noua etapa cu multe goluri.

21-10-2019 | Campionatul de Minifotbal Tulcea


Restante etapa a 3 a

Aseara, s-au disputat restantele din etapa a 3 a din campionatul de minifotbal

16-10-2019 | Campionatul de Minifotbal Tulcea


47 de goluri s-au marcat în etapa a 4 a.

Săgeata trece de Convenabil cu 2 la 1.

14-10-2019 | Campionatul de Minifotbal Tulcea


Etapa a 3 a, cea mai echilibrata de pana acum

Trei meciuri au fost amanate pentru 15 octombrie.

07-10-2019 | Campionatul de Minifotbal Tulcea


Etapa a 2 a

Jucătorii s-au întrecut în execuții spectaculoase.

29-09-2019 | Campionatul de Minifotbal Tulcea


Etapa intermediara

Sambata 08 octombrie si duminica 09 octombrie sunt programate 2 etape in SUPERLIGA de minifotbal.

04-10-2016 | Campionatul de Minifotbal Tulcea


PROGRAM ETAPA A 4 A SI ETAPA INTERMEDIARA

Etapa a 4 a a SUPERLIGII de minifotbal se va disputa in ziua de sambata, 01-10-2016, atat seria 1 cat si seria 2. Urmand ca etapa intermediara sa fie programata weekend-ul urmator.

26-09-2016 | Campionatul de Minifotbal Tulcea


Campionatul de Minifotbal Tulcea pe scurt

0

Jucatori sarbatoriti astazi (vezi lista)

56

Echipe active

291

Jucatori activi

232

meciuri in sezonul actual

Partenerii Federatiei de Minifotbal din Romania

TOP